Eksperten:
Thomsen
Dato:
søndag 25 september 2016 - 21:15
Kamp:
Moreirense - Guimaraes
Liga:
Primeira Division, Portugal
Udfald:
Moussa Marega - scorer i kampen
Resultat:
Vundet
Units:
3
Odds:
3,00
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

Moussa Marega har skiftet bænken i FC Porto ud med en fast plads på holdkortet i Guimaraes til denne sæson. Angriberen fra Mali har tidligere bevist sit værd i Maritimo, hvor han scorede 12 mål i 29 kampe, inden han blev hentet til storklubben Porto. Her havde han dog svært ved at slå til, og derfor er han nu udlejet. 

I Guimaraes har den stærke angriber fået en forrygende start. Det er hidtil blevet til 4 kampe i ligasammenhæng - og i disse er det blevet til ligeså mange mål. Han har nettet i de seneste tre kampe i træk, og ind imellem har han endda haft tid til at være afsted med det malisiske landshold... hvor han selvfølgelig også scorede. 
I dag skal Guimaraes og Marega op imod Moreirense, der kommer til opgøret med tre nederlag i træk, og blot fem point for de første fem kampe. Det er bestemt et mandskab, der er til at tale med, og et hold, der meget sjældent formår at lukke af bagude. Således er det kun blevet til ét enkelt clean sheet i de seneste 8 ligakampe, for Moreirense, der i sidste sæson sluttede på 12.-pladsen i Primeira Division. 
Der var gang i målscoringen i de to indbyrdes opgør mellem Moreirense og Guimaraes i sidste sæson. Begge kampe blev vundet af søndagens gæster; 4-1 hjemme og 4-3 ude. Hvorvidt vi får en ligeså målrig kamp denne gang, skal være usagt, men der bør ihvertfald være gode muligheder for, at Marega, der har tegnet sig for 50% af holdets mål, kommer på tavlen her. 
Oddset er i den lave ende, men det får et skud for tre units. 

Tippet søndag 25 september 2016 - 20:31

Opdateret mandag 26 september 2016 - 07:51