Eksperten:
W-betteren
Dato:
mandag 26 september 2016 - 19:00
Kamp:
Lokomotiv Gorna - Levski Sofia
Liga:
Bulgarien - Division A
Udfald:
Levski Sofia
Resultat:
Vundet
Units:
3
Odds:
1,40
Bookmaker:
http://bit.ly/2cAnHO1

Indrømmet... Det er ikke hver dag jeg sidder og livestreamer fodbold fra den bedste bulgarske række, men det kan sagtens være at jeg gør det i dag.

For i mine øjne er bookmakerne nemlig i galt på den med deres chancevurdering i kampen imellem Lokomotiv Gorna og stærke Levski Sofia.
For selvom Levski Sofia er gjort til store favoritter, så mener jeg ikke at det er nok - og jeg føler mig overbevist om at de henter en storsejr her.
Levski er startet sæsonen godt, med 5 sejre og 2 uafgjorte i de første 7 kampe. Her er de pløjet igennem modstanderne, med en målscore på 15-3 og har derudover avanceret i pokalturneringen.
I dag skal de så på besøg hos oprykkerne fra Gorna, som har fået en elendig start på sæsonen. I sidste kamp røg Gorna ud af pokalturneringen til et hold fra de lavere rækker - og inden da har de sejlet rundt i ligaen.
Her er det blevet til 2 uafgjorte og 5 nederlag i de første 5 kampe - og en målscore på 3-13.
Det er altså det absolutte tophold, imod det absolutte bundhold her - og jeg er overbevist om at det bliver en let udesejr.
Den kan vi handle til odds 1,40 - og det sender jeg 3 units efter.
Kigger vi lidt ned i statistikken, så har vi samtidig et hjemmehold der lukker 1,86 mål ind per kamp, som nu skal møde et udehold der scorer 2,14 mål pr. kamp.
Derfor tror jeg også at Levski vinder med mere end 1 mål, og -1 spillet kan vi lige nu få til odds 2,22, hvilket jeg hælder yderligere 6 units efter.

Tippet mandag 26 september 2016 - 11:16

Opdateret mandag 26 september 2016 - 22:25