Eksperten:
Thomsen
Dato:
onsdag 28 september 2016 - 20:45
Kamp:
Napoli - Benfica
Liga:
Champions League, UEFA
Udfald:
Raul Albiol - får et kort
Resultat:
Tabt
Units:
4
Odds:
4,50
Chancevurdering:
25%
Spilbar ned til:
4
Betvalue:
112%
Bookmaker:
http://bit.ly/2cAnHO1

Napoli skal op imod Benfica i anden runde af gruppespillet i Champions League. Italienerne fik en fin start på turneringen med en 2-1-sejr ude over Dynamo Kiev, men får nu noget stærkere modstand, når portugisiske Benfica kommer forbi Stadio San Paolo. Der skal kæmpes hårdt for sejren her, og det kunne meget vel blive en intens duel med masser af action og mål. 

I napolitanernes bagkæde vil vi finde spanske Raúl Albiol, og han er blandt de udvalgte, der skal forsøge at holde Mitroglou, Pizzi og de andre offensivspillere fra fadet. Han er en stærk forsvarer, men han pådrager sig ganske mange kort, og han vil også være i farezonen onsdag aften. 
Albiol fik i sidste sæson 10 gule kort i 36 ligakampe, mens han er startet denne sæson ud med at få et kort i hver anden kamp; 3 kort i 6 ligaopgør. Han er ganske kompromisløs og giver sig fuldt ud hver gang, hvilket er et krav fra klubbens fans, som han flere gange har rost, men også kaldt for "de mest krævende i fans i verden". 
Kampens dommer bliver tyske Felix Brych. En erfaren herre hos hvem kortene til tider kan sidde meget løst. Den 41-årige tysker dømte i sidste sæson 32 kampe og stangede i disse 135 gule og 5 røde kort ud. Et snit på den pæne side af fire kort pr. kamp. I denne sæson har han passet fløjten i tre kampe i hvilke det er blevet til 16 gule kort.
Kigger vi udelukkende på hans præstationer i europæisk regi, så har han siden 1. januar 2015 dømt 11 kampe, og her har han haft det gule kort oppe af lommen 69 gange, mens han har givet en spiller rødt kort og marchordre hele 6 gange. 
Jeg forventer en livlig kamp, mellem to formstærke og dygtige mandskaber, hvor der både kommer mål i begge ender, masser af kort og action for alle pengene. 
Albiol bør være oplagt i forhold til at komme i dommer Brychs bog her, og til et flot odds på 4,50 napper jeg gladeligt dette. Spillet dækker over både gult og direkte rødt. Til sammenligning har Nordicbet og Betsafe odds 4,00 på at han får gult kort; et spil, der ikke dækker det direkte røde. 
Jeg ser Albiol blive booked i ca. hver fjerde kamp i dette spot, og sætter derfor en chancevurdering på 25%. Dette svarer også meget fint overens med det odds Betsafe og Nordicbet udbyder. 

Tippet onsdag 28 september 2016 - 13:15

Opdateret onsdag 28 september 2016 - 23:13