Eksperten:
W-betteren
Dato:
torsdag 29 september 2016 - 19:00
Kamp:
Celta Vigo - Panathinaikos
Liga:
Europa League
Udfald:
Daniel Wass scorer i kampen
Resultat:
Annulleret
Units:
2
Odds:
4,80
Bookmaker:
http://bit.ly/2cAnHO1

Celta Vigo er favoritter når de i aften tager imod Panathinaikos på egen bane i Europa League. Den spanske klub spillede 1-1 på udebane imod Standard i første runde, og skal de videre - så skal de slå Panathinaikos hjemme.

Celta komme til kampen her i god form, med 2-2-1 for de sidste 5 - og 2 La Liga sejre i streg i de seneste kampe.
Jeg mener at de er mere end en klasse over Panathinaikos - og de bør vinde her. 1-tallet handles lige nu omkring 1,62, hvilket jeg dog ikke finder så interessant.
Istedet går jeg efter et målscorer spil, på danske Daniel Wass.
Den28-årige danske kantspiller med det gode spark har igennem tiden været brugt på mange pladser på Celtas hold. Han er ikke en sikker starter, og derfor er det vigtigt at du placerer dette bet hos en bookie der giver dig pengene igen hvis IKKE han starter på banen.
Interessant for spillet er det dog at Wass i sidste kamp i ligaen, lå placeret lige bag Aspas - i en meget offensiv rolle. 
I en rolle som denne, imod et Panathinaikos hold der kommer til at stå dybt, vil Wass få en del muligheder ude fra - og måske også på frispark.
Hvis Wass får lov til at starte, så kan jeg godt lide odds 4,8 på at han kommer på tavle, som da også er noget højere end gennemsnittet i markedet - som ligger på 3,92.
Jeg spiller 2 units - og får altså indsatsen igen her, hvis Wass ikke starter på banen.

Tippet torsdag 29 september 2016 - 16:31

Opdateret torsdag 29 september 2016 - 19:45