Eksperten:
W-betteren
Dato:
fredag 30 september 2016 - 21:00
Kamp:
Everton - Crystal Palace
Liga:
Premier League
Udfald:
Begge hold scorer
Resultat:
Vundet
Units:
4
Odds:
1,82
Bookmaker:
http://bit.ly/17OwkP4
Tv:
TV3sport2

Fredagskampene i Premier League har indtil videre været en succes med masser af action og mål. Det tror jeg også at der kommer på Goodison i aften, hvor det er to svingende mandskaber der skal møde hinanden.

Everton startede sæsonen super godt, men har tabt de sidste to kampe til Bournemouth i ligaen og Norwich i EFL cuppen.
De har stadig gang i en god sæsonstart, og hvis Lukaku holder sin form - så kan holdet godt blande sig i kampen om Europæiske pladser.
Everton er 5-0-2 for de sidste 7 kampe, men har lukket mål ind i de sidste 3. Deres styrke er i det offensive med Lukaku, Mirallas, Barkley - og to backs der er bedst fremad banen. De mangler Stokes nede bagved - og jeg tror ikke de kan lukke Palace ned i aften.
Så selvom jeg hælder til en hjemmesejr, så går mig spil på at begge hold scorer i kampen.
Udeholdet Crystal Palace er nemlig i fin form, med 4-1-2 i de sidste 7, og 3 sejre i de sidste 4 kampe. De har kanter med speed i Zaha og Townsend - og med indkøbet af Benteke har de virkelig fået en tilstedeværelse i feltet også.
Samtidig ved vi at de altid er ekstremt farlige på dødbolde, hvilket sagtens kunne blive aktuelt imod et Everton hold som ikke er præget af store spillere.
Begge hold har scoret 10 mål i deres første 6 PL kampe, og begge hold har scoret i 3 ud af de seneste 5 indbyrdes opgør, hvor der iøvrigt har været et målsnit på 2,6 mål pr. kamp.
Jeg tror at begge hold scorer her - og skyder 4 units afsted til odds 1,82.

Tippet fredag 30 september 2016 - 09:26

Opdateret fredag 30 september 2016 - 22:22