Eksperten:
W-betteren
Dato:
lørdag 15 oktober 2016 - 15:30
Kamp:
FC Köln - Ingolstadt
Liga:
1.Bundesliga
Udfald:
FC Köln
Resultat:
Vundet
Units:
5
Odds:
1,80
Bookmaker:
http://bit.ly/1puCgmo

Lørdag skal vi en tur til Bundesligaen, hvor vi spiller på et odds som jeg tror kommer til at falde en del op til kampstart. Personligt undrer jeg mig ihvertfald meget over at vi kan få odds 1,80 på at FC Köln slår Ingolstadt på hjemmebane.

FC Köln er nemlig kommet ganske flot fra start i dette års turnering, med 3 sejre og 3 uafgjorte i de første 6 kampe. I disse 6 kampe har de kun lukket 3 mål ind, og den stærke defensiv kombineret med en brandvarm Anthony Modeste har betydet at holdet lige nu ligger nummer 4 i ligaen.
Modeste har scoret 5 af holdets 10 mål, og han kommer til at gøre ondt på Ingolstadt.
Udeholdets forsvar har nemlig set meget skrøbeligt ud i de første 6 runder - hvor de i snit har lukket 2 kasser ind pr. kamp.
Det har givet dem 5 nederlag i streg, efter at de fik et enkelt point i åbningskampen - og holdet ligger altså nu solidt placeret under stregen.
Sidste torsdag forsøgte de så at bruge landskampspausen til at få banket lidt selvtillid ind i truppen, og derfor spillede de en træningskamp imod FC Wurzburg. Dette endte dog med et 1-2 nederlag, med det resultat at holdet nu har tabt de seneste 6 kampe i streg.
De får det svart imod FC Köln - og mit sande odds her er omkring 1,6.
Det giver en betvalue på omkring 112% - og det smider jeg 5 units efter.

Tippet onsdag 12 oktober 2016 - 15:18

Opdateret lørdag 15 oktober 2016 - 21:27