Eksperten:
W-betteren
Dato:
torsdag 20 oktober 2016 - 21:05
Kamp:
Manchester United - Fenerbache
Liga:
Europa League
Udfald:
Halvleg/Fultid = X/1
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
4,50
Bookmaker:
http://bit.ly/1rZblKO
Tv:
6'eren

Torsdag skal vi en tur til Europa League, hvor Mourinho og United er en smule presset inden de to kampe imod Fenerbache.

Efter nederlaget til Feyenoord og den smale sejr over Zorya Lugansk skal Manchester United nærmest vinde torsdag, hvis de vil undgå en knald eller fald kamp på en svær udebane Tyrkiet.
United har været meget kritiseret på det sidste, og holdet har haft svært ved at skabe ret meget offensivt. Det har været op til enkeltpræstationer, og i de sidste 3 kampe imod Liverpool, Stoke og Zorya har holdet skuffet.
Til gengæld har defensiven fungeret, og det virker til at Mourinhos 'bus-taktik' er ved at være på plads. Samtidig spiller De Gea måske bedre end nogensinde - og der bliver ikke lavet mange mål imod United for tiden.
Hjemmeholdet er uden nederlag i de sidste 5 kampe, og det er altså primært på grund af den gode defensiv - samt enkeltpræstationer fra Zlatan, Pogba, Rashford og Mata.
Torsdag skal de så møde et Fenerbache hold, som fører gruppen efter 2 kampe med 4 point. Målscoren hedder blot 2-1, og med Simon Kjær som den ledende figur har tyrkerne også en god defensiv.
Holdet har dog svinget lidt på det sidste, og har ikke vundet i de to seneste kampe - hvor de ellers har været store favoritter imod Alanyaspor og Osmanlispor.
De kommer på en svær opgave her - og vil uden tvivl forsøge at spille på X'et.
Jeg forventer en tæt kamp, hvor der meget vel kunne stå uafgjort ved pausen - inden at Manchester United hiver en sejr hjem.
Der har stået uafgjort ved pausen i 5 ud af de seneste 7 United kampe og odds 4,50 på X/1 i halvleg/fuldtid er bestemt godkendt.
Jeg spiller 2 units.

Tippet onsdag 19 oktober 2016 - 09:56

Opdateret torsdag 20 oktober 2016 - 23:08