Eksperten:
W-betteren
Dato:
lørdag 22 oktober 2016 - 16:00
Kamp:
Lyngby - Sønderjyske
Liga:
Superligaen
Udfald:
Under 2 mål (2 mål=odds 1)
Resultat:
Annulleret
Units:
2
Odds:
2,35
Bookmaker:
http://bit.ly/1NFB0dJ
Tv:
TV3sport1

Lørdagskampen i Superligaen står imellem de to formstærke hold Lyngby og Sønderjyske. David Nielsens Lyngbyhold har overrasket alt og alle, og ligger efter 13 runder på en flot 5 plads. Det gør de efter at have vundet 6 sejre, hvoraf de sidste 5 kampe har budt på 4 stk. I sidste runde smed de en 2-2 føring imod Esbjerg, men før det havde de faktisk holdt målet rent i 4 kampe i streg.

Alle de 4 sejre er dog 1-måls sejre, og vi må konstatere at det indtil videre har været en "stolpe-ind-sæson" for Lyngby.
Lørdag får de så besøg af Sønderjyske, som i den grad har fundet sig selv efter en skidt sæsonstart.
Sønderjyderne kom skidt fra start i ligaen, måske på grund af deres flotte indsats i Europa League, men nu har de vundet 5 kampe i streg!
I disse 5 kampe har de holdt målet rent i de 4 af kampene, og jeg tror at Lyngby får utroligt svært ved at komme til chancer i lørdagens kamp.
Samtidig tvivler jeg på at Sønderjyske vil komme stormende, og med to hold der præsterer bedst defensivt - så kunne det godt blive målfattigt her.
Det var det også i sæsonens første møde imellem disse to hold, hvor Lyngby vandt med 1-0.
Kigger vi henover sæsonen, så er der generelt ikke scoret mange mål i disse to holds kampe.
I Lyngbys kampe har der således været et målsnit på 2,0 mål og i Sønderjyskes har der været et målsnit på 2,60 mål.
Kigger vi på de seneste 5 kampe for begge hold, så er 4 ud af 5 kampe for Lyngby gået under 2.5 mål og 3 ud af 5 for Sønderjyske.
Jeg tror på en målfattig kamp her, og spiller under 2 mål, til odds 2,35 - hvor vi altså får indsatsen retur hvis der scores præcist 2 mål.
Det skyder jeg 2 units efter.

Tippet onsdag 19 oktober 2016 - 13:06

Opdateret lørdag 22 oktober 2016 - 19:25