Eksperten:
W-betteren
Dato:
mandag 24 oktober 2016 - 20:45
Kamp:
Bury - Bolton
Liga:
League One
Udfald:
2 (Draw No Bet)
Resultat:
Vundet
Units:
3
Odds:
1,74
Bookmaker:
http://bit.ly/17OwkP4

Vi skal til den engelske League One, hvor nedrykkerne fra Bolton fik en elendig start på sæsonen. Noget er dog sket, og med 4 sejre i streg har Bolton pludselig spillet sig tilbage i top 6 - og ligner igen et godt bud på en oprykker. I de 4 sejre har Bolton tilmed holdt buret rent i alle kampe, og de ligner et godt bud på en sejrsherre i aftenens opgør imod Bury.

Burys formkurve peger nemlig i den anden retning, og holdet har nu tabt de seneste 5 kampe i streg.
Holdet er derfor gledet ned som nummer 11 i ligaen, men hvis vi kigger på formtabellen - så ligger de nummer 19. De kommer til at få det svært i aften, imod et Bolton hold der har ligaens bedste forsvar, og blot lukker 0,71 mål ind per kamp.
Kigger vi på de indbyrdes opgør, så er Bolton 3-0-1 - men opgørene ligger mange år tilbage, så det kan vi ikke bruge til det store. Til gengæld vil et hurtigt kig på de tro tropper vise at Bolton har flere profiler og tidligere Premier League spillere - og de bør være en klasse over et formsvagt Bury hold.
Vi kan hente odds 1,74 på en draw no bet udesejr, hvor vi altså får pengene tilbage i tilfælde af uafgjort - og det mener jeg er et solidt odds.
Bolton er rækkens 3.bedste udehold og har kun lukket 5 mål ind i 7 udekampe.
Jeg spiller 3 units her.

Tippet mandag 24 oktober 2016 - 12:14

Opdateret mandag 24 oktober 2016 - 22:37