Eksperten:
W-betteren
Dato:
tirsdag 25 oktober 2016 - 20:45
Kamp:
Liverpool - Tottenham
Liga:
EFL Cup
Udfald:
Liverpool
Resultat:
Vundet
Units:
1
Odds:
1,70
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P
Tv:
6'eren

Når man som mig holder med Liverpool og AGF, og har gjort det i 20-25 år - så lærer man at leve med nederlag, smerte og hån. Og når der så endelig er lidt optur, så forsøger man at gå stille med dørene - så man ikke bliver beskyldt for at være en af de klassiske jubeloptimister.

Men...
Måske er det alligevel i år at vi skal se Liverpool udfordre City til titlen, og måske også gå meget dybt i en eller to af de engelske pokalturneringer.
Ihvertfald virker det til at Klopp har fundet et system og en spillestil der virker for holdet, og at det nu er hans hold.
Liverpool er 5-1-0 for de sidste 6 kampe, hvor især offensiven har set voldsom stærk ud. Men vigtigere end resultaterne, har det været at klubben og byen virker til at have genfundet en tro på at man kan slå alle hold - især på Anfield.
Holdet er ubesejret i 9 kampe i streg, og går nu ind i de måske to vigtigste måneder i denne sæson. Her skal klubben nemlig, som alle de andre engelske hold, spille utroligt mange kampe. I denne sæson skal Liverpool dog ikke spille europæisk, og det begynder man allerede at se fordelene af.
Holdet har færre skader i forhold til de andre tophold, og spillerne virker tændte.
Det ses ogs på næsten alle stats, hvor Liverpool som hold både fører stats på possesion, afslutninger, antal løbne kilometre og antal sprintede kilometre.
Tirsdag skal de så op imod Spurs i EFL cuppen, som Klopp har udtalt at han vil priotere. Vi vil måske se et par nye ansigter, men Klopp vil have fokus på at holde momentum og vil uden tvivl gå efter at køre Tottenham ud af banen.
Spillere som vi nok ser er folk som Sturridge, Mignolet og Morene - måske krydret med et ungt ansigt eller to.
Men er der så virkelig value i et 1-tal til 1,70 i en cupturnering?
- Ja det mener jeg faktisk.
Tottenham er nede i en bøgedal, med 3 uafgjorte kampe i streg - hvor de samlet set kun har scoret 1 mål.
De mangler stadig især Kane og Alderweireld, som godt nok er på vej tilbage - men som jeg ikke tror vil blive valgt her.
Samtidig har Tottenham både deres Champions League, og en svær kamp imod Leicester i weekenden at tænke på.
Liverpool er bedst lige nu, de er voldsomt stærke hjemme, de har ikke tabt til Tottenham i de seneste 5 indbyrdes opgør  og prioriterer opgøret her højest.
Jeg spiller en enkelt unit på en hjemmesejr i ordinær tid.

Tippet mandag 24 oktober 2016 - 23:41

Opdateret tirsdag 25 oktober 2016 - 22:38