Eksperten:
W-betteren
Dato:
torsdag 27 oktober 2016 - 19:00
Kamp:
AIK Stockholm - Häcken
Liga:
Allsvenskan
Udfald:
AIK Stockholm
Resultat:
Vundet
Units:
4
Odds:
1,62
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

Vi skal i aften en tur over sundet til Allsvenskan, hvor guldet blev placeret hos Malmø FF i går. En fantastisk flot indsats af Allan Kuhn, og med 2 runder igen gælder det så nu kampen om sølv og nedrykning - som endnu ikke er afgjort.

Kigger vi i toppen, så kommer nummer 2 og 3 i ligaen med i Europa League - og med 56 point til Norrköping(28 kampe), 53 point til AIK(27 kampe) og 46 point til IFK (27 kampe), så kan AIK altså sikre sig europæisk fodbold med en sejr i aften.
Samtidig kan de også gå forbi Norrköping i kampen om sølv - og det tror jeg de gør.
Dagens modstander fra Häcken ligger nemlig nummer 10 - med masser af point ned til nedrykning og masser af point op til europæisk bold.
Med andre ord, de har absolut intet at spille for.
Det har man kunne se på det sidste, hvor deres form har været nedadgående - med bare 1 sejr i de sidste 6 kampe.
Samtidig plejer de at have det meget svært imod AIK, som de ikke har slået i de sidste 10 indbyrdes opgør - og som de historisk kun har slået 2 gange i 29 indbyrdes kampe.
AIK er et bedre hold, de er med 4-1-1 for de sidste 6 kampe i bedre form, de har langt mere at spille for - og de vinder her.
Sidst men ikke mindst skal det nævnes at AIK generelt er et rigtigt godt hjememhold. Og med deres "black army" i ryggen, har de faktisk ikke tabt på eget græs i denne sæson.
For mig er oddset på 1,62 alt for højt her, og den eneste grund til at jeg ikke går tungere ind er at bookmakerne er nogenlunde enige om hvor oddset ligger.
Jeg spiller dog 4 units på en hjemmesejr her.

Tippet torsdag 27 oktober 2016 - 16:11

Opdateret torsdag 27 oktober 2016 - 21:29