Eksperten:
Thomsen
Dato:
mandag 31 oktober 2016 - 20:15
Kamp:
St. Pauli - Nürnberg
Liga:
2. Bundesliga, Tyskland
Udfald:
Tim Matavz - scorer i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
3,25
Chancevurdering:
33%
Spilbar ned til:
3,03
Betvalue:
107%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

'Petersen' er ude med spil på Nürnberg-sejr og Guido Burgstaller som målscorer, og jeg er meget enig med ham. Jeg satser dog også lidt af lønnen på topangriber Tim Matavz. 

Matavz har spillet syv kampe for Nürnberg i denne sæson, og står indtil videre med fire scoringer. Tre af dem er sat ind indenfor de seneste fire runder, hvor han både har nettet imod Hannover, Karlsruhe og Bielefeld. 
Den slovenske angriber, der havde sin storhedstid i hollandsk fodbold hos Groningen og PSV Eindhoven, har haft nogle svære sæsoner i bl.a. Genoa og Augsburg, men er nu i 2. Bundesliga, hvor spilleglæden og selvtilliden kan blive pudset af. Indtil videre ser den plan ud til at gå ganske fremragende.
I aften skal den formstærke angriber op imod kriseramte St. Pauli, der ligesom den anden Hamburg-klub, HSV, ligger i bunden af deres respektive række. Mandagens hjemmehold er uden sejr siden starten af september, og har lukket mål ind i samtlige 10 ligakampe i denne sæson. Senest tabte holdet 2-0 hjemme til Hertha Berlin i pokalturneringen, og er nu oppe på seks betydende kampe i træk, hvor der er lukket to eller flere mål ind. 
Nürnberg vandt begge opgør imod Pauli i sidste sæson. Bl.a. blev det til en 4-0-sejr på Millerntor i Hamburg. 

Tippet mandag 31 oktober 2016 - 19:37

Opdateret mandag 31 oktober 2016 - 22:45