Eksperten:
Thomsen
Dato:
fredag 04 november 2016 - 16:30
Kamp:
Gaz Metan - CSMS Iasi
Liga:
Liga I, Rumænien
Udfald:
Azdren Llullaku - scorer i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
4
Odds:
3,20
Chancevurdering:
35%
Spilbar ned til:
2,86
Betvalue:
112%
Bookmaker:
http://bit.ly/2cAnHO1

Azdren Llullaku var i lang tid en sand gavebod, da han væltede mål ind - men bookmakerne ikke forstod at justere oddset ned. Det er dog efterhånden sket, som den målglade albaner er blevet et fast public bet, og han er nu nede i et mere realistisk leje. Der er dog stadig lidt værdi at hente i ny og næ - og det er der også fredag, når han, og Gaz Metan, skal op imod formsvage CSMS. 

CSMS kommer til fredagens kamp med fem nederlag i træk - og kun én sejr i de seneste 12 kampe. Det ser mildest talt ikke godt ud for klubben, der er placeret tredjesidst i den bedste rumænske række. Vi skal helt tilbage til 26. august for at finde seneste kamp, hvor CSMS formåede at holde buret rent. I de efterfølgende ni kampe er der scoret imod dem hver eneste gang. 
Det er sød musik i ørerne på formstærke Gaz Metan, der er ubesejrede i syv ligakampe i træk, og som blot har tabt en enkelt af deres seneste 10 kampe i den rumænske række. Fredagens hjemmehold har scoret i 12 af 14 kampe siden sæsonstart, og på hjemmebanen er det blot sket én gang i syv opgør, at de ikke har fundet vej til nettet.
Det skyldes ikke mindst Azdren Llullaku. Albaneren har ubestridt været den største profil hos Gaz Metan - og i ligaen som helhed - i denne sæson. Med 12 scoringer i 14 kampe er han både holdets og ligaens topscorer. Alene i de seneste ni kampe er han kommet på tavlen i de syv - og han har i denne periode nettet imponerende 10 gange. 

Med 12 scoringer har han desuden tegnet sig for intet mindre end 66,66% af alle Gaz Metans mål i sæsonen. 
Det er to hold i hver deres ende af formbarometeret, og med henblik på gæsternes svage defensiv og Llullakus øjeblikkelige form, så er 3,20 stadig et flot odds for mål af den formstærke offensivspiller.

Tippet torsdag 03 november 2016 - 21:54

Opdateret lørdag 05 november 2016 - 10:11