Eksperten:
W-betteren
Dato:
tirsdag 22 november 2016 - 20:45
Kamp:
FC København - Porto
Liga:
Champions League
Udfald:
Halvleg/Fuldtid – X/X
Resultat:
Vundet
Units:
3
Odds:
4,80
Chancevurdering:
22%
Spilbar ned til:
4,55
Betvalue:
106%
Bookmaker:
http://bit.ly/17OwkP4
Tv:
3+

Et lille bud på et spil i aftenens spændende Champions League kamp i København. Både FCK og Porto kan gå videre, og dette er uden tvivl gruppens nøglekamp. 

FCK har været utroligt stærke på eget græs i denne sæson, og kan de slå Porto - så er der store muligheder for at de kan kvalificere sig videre.
FCKs chancer er dog blevet handicappet lidt med skader til både Cornelius og Santander. Nu kommer de til at stille op med Pavlovic på toppen, hvilket er noget af en svækkelse.
Det store spørgsmål for FCK bliver om de kan skabe chancer imod et defensivt stærkt Porto mandskab, som kun har lukket 2 mål ind i de seneste 7 kampe i alle turneringer.
Omvendt er FCK dog selv defensivt stærke, og har selv kun lukket 4 mål ind i de seneste 7 - hvilket inkuderer to kampe imod Leicester.
Den første kamp endte 1-1, i et tæt opgør hvor der kun var 5 afslutninger indenfor målrammen i alt.
I denne kamp kan det godt blive endnu mere låst, og uafgjort er faktisk et resultat som begge mandskaber godt kan bruge.
På den måde er FCK nemlig bedst internt, og kan afgøre det i sidste runde - og Porto kan også stadig selv afgøre det på eget græs.
Jeg tror på en utrolig tæt kamp, hvor der meget vel kunne stå uafgjort både ved pausen og ved slutfløjtet - med 0-0 og 1-1 som de mest oplagte resultater.
Det kan vi lige nu hente odds 4,8 på, hvilket er solidt over markedet, som ellers er i 4,33-4,40.
Jeg spiller 3 units her.

Tippet tirsdag 22 november 2016 - 14:25

Opdateret tirsdag 22 november 2016 - 22:35