Eksperten:
Thomsen
Dato:
fredag 25 november 2016 - 09:50
Kamp:
Western Sydney - Brisbane Roar
Liga:
A-League, Australien
Udfald:
Brendan Santalab - scorer i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
4
Odds:
3,00
Chancevurdering:
36%
Spilbar ned til:
2,78
Betvalue:
108%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

Western Sydney tager imod Brisbane Roar fredag formiddag dansk tid, og det ligner umiddelbart et tæt opgør. Jeg lurer på, at begge hold kommer på tavlen - samt en pointdeling. 

Det har hidtil været lidt magert, hvad fredagens hjemmehold fra Western Sydney har præsteret. De første syv runder har blot budt på syv point, og klubben har indtil nu kun registreret en enkelt sejr, siden sæsonens blev sparket igang. Til gengæld er det blevet til fire uafgjorte kampe; senest imod titelfavoritterne fra Melbourne City. 
Hos Brisbane er der hentet 12 point i de første syv kampe, men det har ikke været super prangende, hvad holdet har præsteret spillemæssigt hidtil. Trods en udmærket pointhøst er det kun blevet til otte scoringer i de syv kampe, og udover en 4-0-blamage imod Newcastle Jets, har de øvrige kampe været utroligt tætte. De seneste to kampe er endt i pointdelinger efter 1-1 imod både Adelaide og Sydney FC.
Der er dog masser af offensiv kvalitet hos begge mandskaber. Hos hjemmeholdet har man topscorer Brendon Santalab tilbage efter han sad ude med en skade i seneste kamp. Han er en umanerligt vigtig brik for mandskabet, og med sine fire scoringer i seks kampe (heraf kun tre fra start) har han, trods småt med spilletid, tegnet sig for 50% af alle Western Sydneys mål i sæsonen. 
Santalab har i sin tid hos WSW tegnet sig for et mål hvert 119. minut, han har fået på banen, og i denne sæson har han scoret hvert 69. minut. Han er dødbringende!
I den anden lejr råder man over Jamie Maclaren, der har særdeles gode minder fra sine møder med netop Western Sydney. I sidste sæson scorede den unge angriber 20 mål i ligaen, og de seks af disse kom imod fredagens modstander. Fire gange mødte Brisbane Sydney-mandskabet i 2015/2016-sæsonen, og Maclaren kom på tavlen i samtlige af disse kampe. 
I denne sæson har Maclaren spillet seks kampe (fem fra start), og indtil nu har han fundet vej til nettet to gange. Han er i top-3 over de bedste og farligste angribere i ligaen, og selvom han endnu mangler at toppe i denne sæson, så er han vejen til mål for gæsterne.
Der er vane for mål i disse opgør. I sidste sæson sluttede de fire kampe med to Brisbane-sejre på 3-1 og 3-2, mens WSW vandt 2-1 hjemme i den regulære sæson, inden mandskaberne tørnede sammen i slutspillets semifinale. En kamp, der endte 4-4 i regulær tid, og med 5-4 til Sydney-klubben efter forlænget spilletid. 
Jeg spiller:
Brendon Santalab - scorer i kampen @ 3,00 x 4 units (Bet365)
2,30-2,70 på resten af markedet i skrivende stund.

Jamie Maclaren - scorer i kampen @ 2,48 x 4 units (888sport)
2,20-2,30 på resten af markedet i skrivende stund. 

Uafgjort @ 3,60 x 2 units (Bet365)
Fint odds i en kamp, der på forhånd ser ganske tæt ud. 

Tippet torsdag 24 november 2016 - 22:25

Opdateret fredag 25 november 2016 - 14:40