Eksperten:
MLSoccer
Dato:
torsdag 01 december 2016 - 01:00
Kamp:
Toronto FC - Montreal Impact
Liga:
Major League Soccer
Udfald:
Jozy Altidore scorer
Resultat:
Vundet
Units:
2
Odds:
2,20
Chancevurdering:
47%
Spilbar ned til:
2,13
Betvalue:
103%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P
Tv:
Eurosport 1

Der var drama og mål for alle pengene, da de to hold mødtes i midtugen. Og da jeg først gik i gang med at kigge på spil til denne kamp, var det de samme tanker, jeg havde omkring denne kamp - men siden er meget sket på oddsmarkedet, der i den grad har reageret efter seneste kamp, der var meget målrig.

3-2 endte den kamp til Montreal Impact, og det betyder, at Toronto FC er tvunget frem til denne kamp, mens det canadiske udehold formentligt holder sig tilbage.  Og hvis hjemmeholdet skal have mål, så kan det meget vel komme fra Jozy Altidore.

Den store angriber har i den grad fundet formen, siden han tidligere i år vendte tilbage fra en skade. I sæsonens sidste 14 kampe fandt han netmaskerne hele ti gange - fordelt på ni kampe - og den form har han taget med ind i slutspillet.

Her har den amerikanske angriber været på måltavlen i alle fire kampe, hvor det er blevet til fire træffere. Og skal der så virkelig være under 45 procent chance for, at han igen finder netmaskerne i denne kamp? Det mener jeg ikke.

Montreal Impact har været til at tale med på dødbolde i denne sæson, og Jozy Altidores mål i seneste kamp kom også efter en dødbold, som Montreal Impact ikke fik clearet ordentligt. Og dødbolde kan meget vel blive Torontos farligste våben i denne kamp, hvor Montreal formentligt vil stå meget dybt.

2,2 er i mine øjne for højt på den målfarlige angriber, og derfor får han et skud herfra.

Tippet onsdag 30 november 2016 - 21:23

Opdateret torsdag 01 december 2016 - 11:09