Eksperten:
Thomsen
Dato:
søndag 04 december 2016 - 09:00
Kamp:
Adelaide - Wellington Phoenix
Liga:
A-League, Australien
Udfald:
Roy Krishna - scorer i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
3,20
Chancevurdering:
33%
Spilbar ned til:
3,03
Betvalue:
106%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

Adelaide og Wellington indtager de to nederste pladser i den australske A-League, inden de søndag tørner sammen på Coopers Stadium. Ingen af de to klubber har for alvor vist styrke i denne sæson, hvor især søndagens hjemmehold, der er forsvarende mestre, har skuffet. 

17 point har Adelaide til førstepladsen, inden de søndag løber på banen imod Wellington. En helt uhørt afstand efter kun otte runder af den nye sæson, men det er ikke desto mindre virkeligheden. Tingene har på ingen måde kørt for mestrene, der endnu har sæsonens første sejr til gode - og kun har samlet tre point op indtil nu. 
Defensiven, som ellers normalt har været en af holdets styrker, har slet ikke magtet at holde tæt i denne sæson. I hele syv af sæsonens otte kampe har Adelaide lukket mål ind, hvilket står i stærk kontrast til sidste år, hvor holdet næsten holdt 50% clean sheets i en ellers meget målrig liga. 
Wellington har været noget svingende, men har dog hentet to sejre i de seneste tre kampe. Der har både været op- og nedture bedst illustreret ved, at man i slutningen af oktober tabte 6-1 ude til Melbourne Victory for herefter at vinde de efterfølgende to kampe. Senest tabte man 2-1 ude til Melbourne City efter en hæderlig indsats.
Problemet for Wellington har været, at de har få for strenge at spille på. Holdet har kun scoret seks mål i indeværende sæson, og af disse har angriberen Roy Krishna tegnet sig for de fem - mens han leverede assisten til det sidste, der blev sat ind af Hamish Watson.
De fem scoringer fra Krishna er alle faldet indenfor de seneste fem kampe, hvor den fijianske landsholdsspiller har nettet i hver eneste optræden. Tre af disse scoringer er sat ind på udebane, hvor han både er kommet på tavlen imod Melbourne City og Melbourne Victory. Han er ligeledes holdets straffeskytte. 
Adelaide vil få den første sejr på et tidspunkt, og det er bestemt ikke umuligt, at den kommer i denne runde. Omvendt er det svært at se søndagens hjemmehold holde buret rent, når man ser på præstationerne i bagkæden indtil nu i denne sæson. 
Det er ikke svært at vælge en målscorer hos Wellington - og til et fint odds på 3,20 er det værd at give et skud. Unibet har 3,00 for samme spil, mens Danske Spil er i 2,70. 

Tippet lørdag 03 december 2016 - 21:49

Opdateret søndag 04 december 2016 - 21:40