Eksperten:
W-betteren
Dato:
onsdag 07 december 2016 - 20:45
Kamp:
Real Madrid - Dortmund
Liga:
Champions League
Udfald:
Real Madrid
Resultat:
Tabt
Units:
1
Odds:
1,88
Bookmaker:
http://bit.ly/2aY0Jgm
Tv:
TV3sport1

Vi skal til Champions League gruppe F, hvor det for længst er afgjort at det er Dortmund og Real Madrid der sætter sig på de to pladser der giver videre adgang i turneringen.

Det er dog stadig helt åbent hvem der skal vinde gruppen, og dermed får en lettere modstander i næste runde.
Før dagens kamp har Dortmund 13 point og Real Madrid har 11, hvilket altså vil sige at hjemmeholdet SKAL vinde, for at vinde gruppen.
Det bør give anledning til angrebsfodbold, og en underholdende kamp - imellem to hold der er godt kørende for tiden.
Real kommer til opgøret her med 5 sejre og en uafgjort for de sidste 6 kampe, hvor den uafgjorte imod Barcelona næsten må have føltes som en sejr efter den sene udligning fra Ramos.
Dortmund kommer til opgøret med 5 sejre og et nederlag for de sidste 6 kampe, hvor eneste ridse i lakken var 2-1 nederlaget til Franktfurt for 2 runder siden.
Begge hold scorer masser af mål, men lukker faktisk også mange ind, hvilket holdenes målscore på 19-7 og 14-8 da også tyder på.
Den omvendte kamp i Tyskland var da også en seværdig en af slagsen, med 2-2 som resultat, efter en sen scoring fra Schurle.
Jeg tror på en underholdende kamp her, men mener alligevel at Real Madrid er et bedre hold end Dortmund. Med hjemmebanefordelen oveni dette, så kan jeg godt finde marginal value i 1-tallet til odds 1,88, og det skyder jeg en enkelt unit efter.

Tippet tirsdag 06 december 2016 - 09:05

Opdateret onsdag 07 december 2016 - 23:15