Eksperten:
Thomsen
Dato:
onsdag 07 december 2016 - 20:45
Kamp:
Legia Warszawa - Sporting Lissabon
Liga:
Champions League, UEFA
Udfald:
Aleksandar Prijovic - scorer i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
4,00
Chancevurdering:
27%
Spilbar ned til:
3,70
Betvalue:
108%
Bookmaker:
http://bit.ly/2cAnHO1

Legia og Sporting kæmper om 3.-pladsen i gruppen, der giver adgang til Europa League. Ingen af holdene kan nå videre i Champions League, og især polakkerne har pistolen for panden, hvis de vil spille mere europæisk i sæsonen. Der skal scores og der skal en sejr i hus. 

Aleksandar Prijovic starter på toppen for det polske mandskab, og han kan være vejen til succes for Warszawa. Han har været ganske skarp den seneste tid, bl.a. scorede han to gange, da polakkerne i sidste runde spillede en vanvidskamp imod Dortmund, der vandt intet mindre end 8-4. Han nettede ligeledes to gange i den efterfølgende ligakamp imod Slask Wroclaw - og han står i alt noteret for 5 scoringer i 9 startere for holdet i den polske liga i denne sæson. 
Sporting har tabt fire af fem kampe i Champions League i denne sæson, og har ikke været synderligt imponerende. De skal forsøge at forsvare 3.-pladsen hjem, men på et intimiderende stadion imod et polsk mandskab, der senest beviste, at de ikke lader sig kyse, kan det blive svært. 
Jeg har lidt fidus til Legia, og der bør være muligheder for, at de kommer på tavlen i opgøret. Prijovic er et fint bud til et flot odds. 

Tippet onsdag 07 december 2016 - 20:07

Opdateret onsdag 07 december 2016 - 23:15