Eksperten:
W-betteren
Dato:
lørdag 10 december 2016 - 18:30
Kamp:
Leicester - Manchester City
Liga:
Premier League
Udfald:
Over 3.0 mål (3 mål = pengene retur)
Resultat:
Vundet
Units:
1
Odds:
2,11
Bookmaker:
http://bit.ly/21gCnBN
Tv:
6'eren

Et lille kig på den sene lørdagskamp i Premier League, hvor Manchester City skal på besøg hos Leicester.

Ingen af holdene er specielt godt kørende, men jeg mener alligevel at odds 1,71 på den sejr til City er i overkanten her.
Leicester har nemlig gang i noget af en tømmermændssæsson ovenpå mesterskabstriumfen i sidste sæson.
Holdet ligger helt nede som nummer 16 i Premier League, og havde det ikke været for succes i Champions League, så skulle Rainieri måske til at føle sig lidt usikker på managerposten.
Hjemmeholdet kommer til kampen her med bare 1 sejr i de seneste 6 kampe, hvor de er gået 1-1-4. Jeg er med på at de stillede med et meget roteret hold i midtugens 5-0 ydmygelse imod Porto, men forsvaret har bestemt heller ikke fungeret inden da. De har lukket 14 kasser ind i de seneste 6 kampe, og selvom Schemichel MÅSKE kommer tilbage til opgøret her - så sejler defensiven.
Desuden mangler de vigtige Danny Drinkwater på grund af karantæne, og jeg tror simpelthen at de bliver løbet over ende af City i denne kamp.
City er dog også ramt af skader og karantæner, og må undvære Kompany, Aguero, Fernandinho, Otamendi og måske Sterling til opgøret her.
Markante navne, og det er min eneste årsag til at holde indsatsen lidt nede her.
For selvom City er lidt skadesramt, så er det altså landsholdspillere der kommer ind.
Afbudene giver spilletid til Iheanacho, Nolito, Toure og Clichy - og det er i min bog stadig spillere som kunne gå direkte ind i Leicesters start 11'er.
City har vundet 6 ud af deres seneste 7 udekampe i Premier League, og selvom de ikke spiller fremragende for tiden - så vinder de her.
Jeg spiller en sejr til City for 3 units, og krydrer det med en enkelt unit over 3 mål i kampen til odds 2,11.
Kun 1 af Leicester seneste 6 kampe er således gået UNDER 3 mål, og med et City hold som normalt selv scorer over 2 mål pr. kamp - og har et målsnit i deres kampe på 3,21 - så er den ikke helt dum her... Selv uden Aguero.

Tippet fredag 09 december 2016 - 15:38

Opdateret lørdag 10 december 2016 - 21:59