Eksperten:
W-betteren
Dato:
tirsdag 13 december 2016 - 20:45
Kamp:
Birmingham - Ipswich
Liga:
Championship
Udfald:
Birmingham (Draw no bet)
Resultat:
Vundet
Units:
3
Odds:
1,63
Bookmaker:
http://bit.ly/2cAnHO1

Vi skal ned i den næstbedste engelske række, hvor Birmingham ligger nummer 8 og kæmper indædt for en top 6 placering, som giver playoff.

Efter en god stime, har Birmingham nu tabt de to seneste kampe, og nu skal skuden vendes igen. Det skal de gøre hjemme imod Ipswich, som ligger nummer 17 i rækken - og har det rigtigt svært på udebane.
Det ligner et tæt opgør her, men netop Ipswich dårlige udebaneform, med bare 2-2-5 for deres 9 udekampe og en målscore på 4-11 har fået mig til at anbefale en hjemmesejr her.
Samtidig får Birmingham et par vigtige spillere retur fra karantæne i Spector og Davis - som spiller højre back og kant.
Birminghams forsvar er forholdsvis solidt, og de bør kunne holde et tamt Ipswich angreb i skak her. Ipswich er det hold der er gået fra banen flest gange (10) uden at score i denne sæson, og det kunne også godt blive tilfældet i aften.
Jeg tror på en hjemmesejr her, men tager alligevel den forsigtige draw no bet variant, hvor vi får indsatsen retur i tilfælde af uafgjort.

Tippet tirsdag 13 december 2016 - 10:07

Opdateret tirsdag 13 december 2016 - 23:07