Eksperten:
W-betteren
Dato:
fredag 16 december 2016 - 20:30
Kamp:
Hoffenheim - Dortmund
Liga:
Bundesligaen
Udfald:
X
Resultat:
Vundet
Units:
2
Odds:
4,20
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P
Tv:
Eurosport 2

Dortmund er favoritter når de i aften skal en tur på WIRSOL Rhein-Neckar-Arena, hvor Hoffenheim venter. Det til trods for at Hoffenheim ligger over Dortmund i tabellen - og er et yderst kompetent hjemmehold.

Det er jeg en smule uenig i, og jeg ser en meget åben kamp - som i mine øjne sagtens kunne ende uafgjort til fine odds 4,20.
Hoffenheim har ikke tabt i de seneste 14 hjemmekampe i Bundesligaen, og det bliver svært for Aubameyang og Co. bare at rulle ind og nappe 3 point her.
De seneste 3 hjemmekampe for Hoffenheim er endt uafgjort, og det samme er faktisk tilfældet for Dortmunds to seneste kampe.
Hoffenheim spiller faktisk rigtigt mange kampe uafgjort for tiden, og kommer til opgøret her med 1-4-1 for de sidste 6 kampe.
De er solide defensivt, og har kun lukket 14 mål ind i 14 kampe.
I aften skal forsvaret så for alvor stå sin prøve imod Bundesliga topscorer Aubameyang.
Dortmund er dog lidt handicappet i mandskabbet rundt om Aubameyang, og har både Götze, Kagawa, Castro, Piszczek og Sokratis tvivlsomme til denne kamp.
Det kommer oven i Subotic, Sahin og Bürki som definitivt er ude - og det er altså et noget svækket Dortmund hold der kommer på besøg her.
Vores tipper Seieroe er på 1X spillet her, som bestemt ikke er dumt. Med Hoffenheims mange uafgjorte kampe in mente, går jeg dog for X'et istedet til fine odds 4,20.
2 Units spiller vi her.

Tippet fredag 16 december 2016 - 10:18

Opdateret fredag 16 december 2016 - 22:34