Eksperten:
W-betteren
Dato:
tirsdag 27 december 2016 - 18:15
Kamp:
Liverpool - Stoke
Liga:
Premier League
Udfald:
Liverpool sejr og under 3.5 mål
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
2,10
Bookmaker:
http://bit.ly/1rZblKO
Tv:
3+

Der spilles en enkelt kamp i den engelske Premier League i dag, hvor Liverpool tager imod Stoke hjemme på Anfield Road.

Liverpool har været skarpe i denne sæson, især på eget græs, hvor de med 5-2-0 er ubesejrede i ligaen og i snit har scoret 3 mål per kamp.
Kigger man på de interne stats inden dette opgør, så tyder alt da også på mange mål - med 4-1 og 6-6 som de to seneste resultater.
Det var også min første indskydelse, men med de linier bookmakerne har lagt - så mener jeg faktisk at et spil på under 3.5 mål er mest interessant her.
Det kan vi hente til odds 1,65 et enkelt sted, hvor imod Bet365 f.eks. er helt nede i 1,55.
Rigtigt interessant bliver det hvis man kombinerer det med en Liverpool sejr, for så kan vi hente helt op til odds 2,10 - og det er der jeg smider mine 3 units.
Lad os se lidt på hvorfor.
Liverpool er fornuftig form, og med masser af moral efter at de vandt Merseryside derbyet med en smal 1-0 sejr over Everton. Holdet har dog inden det vaklet en smule, og der har været uro omkring Karius - og senest med Firminhos spritkørsel.
Samtidig står holdet overfor et tæt program, med 3 kampe på 7 dage - og kommer de foran med 2 - så tror jeg de vil lukke kampen en smule ned.
Samtidig har Liverpool haft lidt sværere ved at skabe chancerne på det sidste. De er til kampen her stadig uden Coutinho, Firminho sidder måske over på grund af spritkørselssagen - og Sturridge er stadig ikke i fuldt gear.
De kommer til at stå overfor en mur af  Stoke spillere, som vil forsøge at hive et point med hjem.
Stoke er i skidt form og uden sejr i 3 kampe - og senest så vi dem gå over i et 5 mands forsvar imod både Leicester og Southampton.
Nu er de på udebane, og uden Arnoutivic - og jeg tror de kommer til at stå MEGET kompakt.
Scorer Liverpool indenfor de første 20 min, så kan det godt blive målrigt - men hvis ikke - så tror jeg på en tæt kamp, hvor Liverpool kommer til at kæmpe for sejren.
Jeg spiller en Liverpool sejr og under 3.5 mål i kampen.

Tippet tirsdag 27 december 2016 - 09:55

Opdateret tirsdag 27 december 2016 - 21:20