Eksperten:
W-betteren
Dato:
mandag 02 januar 2017 - 16:00
Kamp:
Everton - Southampton
Liga:
Premier League
Udfald:
X
Resultat:
Tabt
Units:
1
Odds:
3,35
Bookmaker:
http://bit.ly/1NFB0dJ

Ronal Koeman og Everton skal op imod managerens tidligere klub, Southampton i dag - i et opgør der godt kunne blive meget tæt.

Everton er kommet igennem juleprogrammet med et nederlag til Liverpool, en fin udesejr og Leicester - og et 2-2 resultat i en kamp imod Hull som de faktisk godt kunne have tabt. De har svinget lidt, men har efter halvdelen af kampene i ligaen indtaget en godkendt 7.plads. Det er 2 pladser - og 3 point foran dagens modstander Southampton.
The Saints har ellers ligget bedst af disse to hold, men har i de seneste to kampe tabt på eget græs til WBA og Tottenham.
Ingen af holdene her er i fantastisk form, og i min bog er Southampton et stærkere hold end Everton. De er dog gode på Goodison, hvor de er 4-4-1 for sæsonens 9 kampe - og iøvrigt ikke har tabt i de seneste 10 hjemmekampe imod netop Southampton.
Holdene matcher hinanden godt - og har inden dagens runde begge spillet 6 ud af 19 kampe uafgjort, altså 31%. 
Til denne kamp har begge hold kommer en del skader og karantæner - og det ligner et opgør hvor begge managers godt kunne bruge et enkelt point.
Jeg spiller en enkelt unit på X'et, som lige nu kan hentes til 3,35 - men hvor flere bookmakere allerede har nedsat oddset til omkring 3,20.

Tippet mandag 02 januar 2017 - 10:14

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:04