Eksperten:
W-betteren
Dato:
tirsdag 03 januar 2017 - 20:00
Kamp:
Bournemouth - Arsenal
Liga:
Premier League
Udfald:
Arsenal
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
1,83
Bookmaker:
http://bit.ly/1rZblKO
Tv:
6'eren

Der er ikke råd til at miste mange point i denne sæson, hvis man vil følge med Chelsea i toppen af rækken. Det har Arsenal heller ikke gjort, og ligaens evige nummer 4' spiller rigtigt godt for tiden, især imod de lidt mindre hold.

Kigger vi henover Arsenals sæson, så er de 12-4-3 og de 3 nederlag i ligaen er kommet til Liverpool, Everton og Manchester City. Alle 3 var iøvrigt kampe hvor Arsenal godt kunne have fortjent at få et point med hjem.
Tirsdag aften skal de så på besøg hos Bournemouth, som de plejer at have det godt imod.
I sidste sæson vandt Arsenal begge kampe med 2-0 og for en måneds tid siden vandt de det første opgør i denne sæson med 3-1.
De bør også være for stort en mundfuld for Eddie Howe og  Bournemouth på tirsdag, selvom holdet fra sydengland er gode hjemme på Vitality Stadium.
Bournemouth er bedst fremad banen, og har altid scoret mange mål under Howe. Det giver dog udfordringer den anden vej, hvor de har lukket 1,63 mål ind pr. kamp.
Imod et hold som Arsenal, som scorer mange kasser - og er gode på omstillinger, så tror jeg hjemmeholdet får det svært.
Især også fordi Arsenal også er stærke til at skabe chancer når de dominerer, og med en Giroud i topform har de også en trussel i luften.
Jeg har svært ved at se hvordan Bournemouth skal lukke ned for Arsenal her, og odds 1,83 på en udesejr er lidt mere end jeg troede vi ville få.
Jeg spiller 2 units på Arsenal, hvor de mange skader - samt Bournemouths hjemmeform er årsagerne til at jeg ikke er i 3-4 units.

Tippet mandag 02 januar 2017 - 11:37

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:04