Eksperten:
W-betteren
Dato:
fredag 06 januar 2017 - 20:55
Kamp:
West Ham - Manchester City
Liga:
FA Cup
Udfald:
Manchester City
Resultat:
Vundet
Units:
1
Odds:
1,66
Bookmaker:
http://bit.ly/1NFB0dJ
Tv:
6'eren

Vi skal til FA Cuppen, hvor West Ham fredag tager imod Manchester City, i en kamp om at komme videre til 4.runde.

Det er ikke første gang, og heller ikke sidste at, at jeg nævner at West Ham har det svært imod de store hold i denne sæson.
Bilic tropper havde ellers lige fundet formen, men en række skader og en unfair udvisning imod United har betydet at de nu har tabt de to seneste kampe.
Holdet vil på ingen måde nedpriotere FA Cuppen, men på den anden side vil de ikke risikere nogle af de mange tvivlsomme spillere.
Lige nu mangler de Sakho, Zaza, Kouyate, Collins, Byram, Oxford, Töre, Arbeloa og Masuka. Og selvom Feghouli fik sin karantæne omstødt - så er det altså en trup der er hårdt ramt af skader, og som må være træt efter det hårde december program.
Manchester City mangler stadig Kompany og også Gündogan, Fernandinho og Sane. Men truppen er stærk, og jeg tror vi vil se et par ændringer fra Pep.
Resultaterne har været stærke, med 4 sejre i de sidste 5 kampe - men træneren var alligevel svært utilfreds efter 2-1 sejren over Burnley.
City var en klasse over West Ham da de to hold mødtes i august - og med de mange fravær hos West Ham, så tror jeg også at de vinder her.
Ingen af holdene er interesseret i en omkamp, så forvent at begge hold går efter sejren.
1,66 på City er marginalt over markedet, hvor de laveste er i 1,59 - og jeg smider en enkelt unit.

Tippet torsdag 05 januar 2017 - 23:05

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:04