Eksperten:
W-betteren
Dato:
lørdag 14 januar 2017 - 13:30
Kamp:
Tottenham - West Bromwich
Liga:
Premier League
Udfald:
Begge hold scorer i anden halvleg
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
4,40
Bookmaker:
http://bit.ly/1NFB0dJ
Tv:
6'eren

Lidt af et specialspil her, som egentlig er båret af at en enkelt bookmaker er åbnet hele 15,79% højere end resten af markedet. Dette fik mig til at kigge på spillet, og med West Bromwich fine udebanestatistik og en godt spillende Rondon - så mener jeg at der er lidt value i spillet her.

Spillet går altså på at begge hold skal score i anden halvleg af kampen.
Tottenham kommer til kampen med sejre i de sidste 6 kampe i streg. Det er dog primært fordi de har fået Kane igen, og fordi Eriksen og Dele Alli spiller rigtigt godt for tiden.
Med andre ord, så vinder de - men de lukker en del mål ind.
Det har de også gjort i 4 ud af de sidste 5 indbyrdes opgør imod West Bromwich, som de faktisk normalt har det svært imod. Tottenham har således kun vundet en af de sidste 5 indbyrdes kampe - og historisk set har de kun vundet 9 ud af 23 kampe.
West Brom har i denne sæson gang i en stærk Premier League sæson, hvor holdet inden denne runde ligger nummer 8 efter 20 kampe.
De er det 7.bedste udehold, og har været båret frem af solide indsatser af især Rondon og Chadli. West Brom har indtil videre scoret 28 mål i deres 20 PL kampe, og det er især i anden halvleg de er farlige. Her åbner kampene op, og med godt omstillingsspil - samt en masse styrker omkring dødbold, så har de lavet mange mål i de sidste 30 minutter af deres kampe. Kigger vi på de seneste 6 kampe, så er 7 ud af 9 West Bromwich scoringer faldet i de sidste 45 minutter, og skal de score imod Spurs - så kunne det meget vel blive i anden halvleg.
Til kampen her kommer vi ud på den anden side af tæt december/januar program, og flere af spillerne kan være slidte i slutningen af opgøret.
Det er slet ikke usansyndligt at begge mandskaber scorer i anden halvleg, og oddset på det 4,40 ligger som sagt langt over den næstbedste bookmaker, som er i 3,80.
Det er et forsøg værd - og jeg spiller 2 units.

Tippet mandag 09 januar 2017 - 13:46

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:04