Eksperten:
W-betteren
Dato:
onsdag 11 januar 2017 - 20:45
Kamp:
Juventus - Atalanta
Liga:
Coppa Italia
Udfald:
Juventus to win to nil
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
2,20
Bookmaker:
http://bit.ly/2aY0Jgm

Vi skal til Coppa de Italia 1/8-finalerne hvor Atalanta har været uheldige at trække Juventus på udebane. Førerholdet fra Serie A er nemlig ekstremt stærke på eget græs, hvor de har vundet 10 ud af 10 ligakampe i denne sæson, og kun har indkasseret 6 scoringer. I det hele taget har Buffon og co. styr på defensiven, og i snit har de kun ladet modstanderne komme til scoring 0,78 gang pr. kamp.

Onsdag møder de så Atalanta i pokalen, og jeg tror at Juventus vinder uden at lukke mål ind. Det er ikke så meget fordi Atalanta ikke er gode, for holdet har faktisk gang i en flot sæson - hvor de efter halvdelen af sæsonen ligger nummer 6, bare 3 point fra den Champions League givende 3.plads.
Derfor, og fordi Coppa de Italia ikke prioriteres så højt i Italien, har jeg en formodning om at Atalanta ikke kommer i helt stærkeste opstilling her. De har en vigtig udekamp imod Lazio 4 dage efter opgøret her, og et udebane nederlag til Juventus er hvad man kan forvente alligevel. Juventus har således slået Atalanta i 27 ud af de seneste 35 kampe - og de har vundet de sidste 13(!!) indbyres kampe.
Kigger vi på de seneste par sæsoners indbyrdes kampe, så har Juve vundet 4 ud af 6 uden at lukke mål ind.
Juventus er store favoritter her, med en hjemmesejr i odds 1,40 - hvilket jeg ikke finder interessant. Til gengæld skyder jeg gerne 2 units efter at de vinder uden at lukke mål ind til odds 2,20.

Tippet mandag 09 januar 2017 - 13:56

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:04