Eksperten:
W-betteren
Dato:
fredag 13 januar 2017 - 22:00
Kamp:
Honduras - Nicaragua
Liga:
Copa Centroamericana
Udfald:
Honduras
Resultat:
Vundet
Units:
2
Odds:
1,44
Bookmaker:
http://bit.ly/1NFB0dJ

Det er tid til 14. omgang af Copa Centroamericana. Når vi snakker Copa Centroamericana, er der ikke nogen tvivl, Costa Rica er kongerne. 

De har vundet titlen 8 gange og sammentidlig nået semifinalerne samtlige 13 gange. Men hvis vi tager Costa Rica ud af spillet, så er Honduras altså også rimelig suveræne. De har vundet titlen 3 gange og nået til semifinalerne hele 10 gange. I åbningskampen tager de imod Nicaragua, som aldrig har været så meget som i semifinalen. Honduras drager afsted til Panama med stort set stærkeste hold, ledt af anføreren Maynor Figueroa, som har hele 134 landskampe på bagen. 
Nicaraguas trup består primært af spillere fra den hjemmelige liga. Kun 4 spillere spiller ude for landets grænser(Peru, Guatemala, Island og Spanien(Den 3. bedste liga)). 
De indbyrdes opgør afslører alt om det kommende opgør. De har spillet 11 kampe imod hinanden, 
Honduras har vundet alle 11 kampe. Jeg er virkelig sikker på, at Nicaragua ikke bliver et problem for erfarne og langt mere professionelle Honduras. De skal bare vinde den kamp, så de kan komme videre til de rigtige udfordringer

Tippet fredag 13 januar 2017 - 17:47

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:04