Eksperten:
W-betteren
Dato:
fredag 20 januar 2017 - 21:30
Kamp:
Ferreira - Moreirense
Liga:
Primeira Liga(Portugal)
Udfald:
Ferreira (Draw no bet)
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
1,67
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

Fredagens opgør i Portugal er Ferreira imod Moreirense. Ferreira ligger på 13. pladsen, men de havde været i bunden af tabellen, hvis ikke de havde så stabile på hjemmebane. De har hevet 13 point hjem i 8 kampe. 

Værd at bemærke er det kun blevet til et enkelt nederlag i de 8 kampe, som var imod mægtige Sporting i 2. spillerunde. Det er længe siden nu. 
Ferreira har haft 9 hjemmekampe(2 af dem i pokalen) uden nederlag i træk.
Moreirense ligger på ligaens 16. plads, 2 point over nedrykningspladserne. 
I deres 9 udekampe i ligaen har de kun hevet 6 point med hjem. Faktisk har de i deres sidste 8 ligakampe på udebane tabt 7 og kun vundet en, som var imod ligaens nummer chok Tondela. Indbyrdes set har de haft 7 kampe af betydning på Estádio da Mata Real. Moreirense har kun vundet et af de 7 opgør, nemlig deres første opgør på Estádio da Mata Real for næsten 18 år siden. Ferreira har nogle enkle skader, men ikke til nogle vitale profiler. Det tætteste vi kommer til en profil er skaden til Ricardo. Til gengæld har de både topscoreren Welthon og den dygtige midtbanemand Pedrinho med. 
Moreirense må se bort fra den talentfulde Francisco Geraldes, der er lejet fra Sporting. Derudover er de uden deres bedste keeper Igor Stefanović, Bakary Bouba Saré og Ângelo Neto. Bookmakerne har vurderet dette som et tæt opgør, med Ferreira som smal favorit. Jeg ser nu en god chance for Ferreira succes i aften. Jeg er i hvert fald meget overbevist om, at Ferreira hiver point ud af det her opgør.
Derfor spiller jeg 2 units på 1-tallet, dog med draw no bet varianten, hvor vi får indsatsen retur i tilfælde af uafgjort.

Tippet fredag 20 januar 2017 - 16:38

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:04