Eksperten:
W-betteren
Dato:
lørdag 21 januar 2017 - 13:00
Kamp:
Espanyol - Granada
Liga:
La Liga ( Spanien)
Udfald:
Over 2 mål (2 mål = void)
Resultat:
Vundet
Units:
1
Odds:
1,61
Bookmaker:
http://bit.ly/2aY0Jgm

Lørdagens tidlige opgør fra La Liga er i mellem Espanyol(11) og Granada(19). 

Når man ser på dette opgør, er mål nok ikke det første der falder én ind. Det er heller ikke noget bookmakerne regner med, men jeg ser nu stadig god værdi i dette spil. 
I Espanyols seneste 7 ud af 8 kampe er der blevet scoret minimum 2 mål.
 I Granadas tilfælde er der blevet scoret minimum 2 mål i deres seneste 9 ud af 10 kampe. Særligt på udebane har Granada deltaget i nogle målrige kampe. 
Deres målsnit på udebane i ligaen er på imponerende 4,0. 
Det der også er værd at bemærke, er skaderne på de to hold. 
Espanyol mangler 2 vigtige defensivt indstillede midtbanemænd. Den efarne kaptajn Javi López der er skadet og også Pape Diop, der er til Africa Cup of Nations. derudover mangler de Léo Baptistão og Felipe Caicedo. Når man så hører at Caicedo er væk, bliver nogle sikkert nervøse over Espanyols offensive karakter.
 De der skulle tvivle, er vist ikke blevet introduceret for Gerard Moreno og Pablo Piatti. Duoen har tilsammen stået for 12 mål og 8 assist i ligaen. Makkerparret skal nok blive en trussel for Granadas defensiv, særligt når de ikke ligefrem er i stærkeste forfatning. Granada er uden de 2 midtbanefolk Mehdi Carcela-González og Victorien Angban, som begge er i Gabon med hver deres landshold. Derudover mangler de 4 forsvarsspillere Matthieu Saunier, Rúben Vezo, Luís Martins og Uche Agbo. 
Jeg ser en god chance for minimum 2 mål i dette opgør. Jeg ser i hvert fald en bedre chance for det, end bookmakerne gør. Med tanke på de defensive skader til begge hold, så bør der komme kasser her.
Jeg smider en enkelt unit på over 2 mål asian, hvor vi altså får pengene retur hvis der scores præcist 2 mål.

Tippet lørdag 21 januar 2017 - 12:20

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:04