Eksperten:
W-betteren
Dato:
søndag 22 januar 2017 - 18:30
Kamp:
Real Sociedad - Celta Vigo
Liga:
Primera Division
Udfald:
2 (draw no bet)
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
3,05
Bookmaker:
http://bit.ly/1NFB0dJ
Tv:
TV3sport1

Vi skal en tur til den bedste spanske række, hvor to af sæsonens positive overraskelser tørner sammen søndag aften.

Her tager nummer 5 Real Sociedad nemlig imod nummer 8 Celta Vigo, i en kamp som jeg ser væsentligt mere lige end bookmakerne.
De har nemlig gjort hjemmeholdet til fine favoritter, med en udesejr helt oppe i 4,20 hvor det er højest. Det odds kan kun skyldtes to ting, og det er at Celta har været KLART bedst på eget græs i denne sæson, samt at de har en vigtig returkamp imod Real i pokalen - hvor de vandt den første kamp med 2-1 i Madrid.
Op til kampen her har Celta dog været i suveræn form, og har vundet de seneste 6 kampe i streg. Holdet er buldret frem, og på trods af en svingende defensiv har de altså fået hevet resultaterne hjem. Den tidligere Liverpool spiller Aspas er yderst varm for tiden, og med 9 mål i de seneste 9 liga kampe + 4 mål i de seneste 2 pokalkampe - så bliver han en trussel imod Sociedad.
Især fordi hjemmeholdet er gået en smule i stå, og kun har vundet 1 ud af de seneste 4 kampe. Samtidig har de mange skader til opgøret her, hvor de må se bort fra Carlos Martínez, Mikel González, Markel Bergara, Imanol Agirretxe, Zaldúa og stærke Asier Illarramendi.
Det vil påvirke dem, og selv om de er gode hjemme - så mener jeg altså at bookmakerne tror for meget på dem. Især fordi Celta ikke har tabt i de seneste 6 indbyrdes kampe, og faktisk har vundet de seneste 2 imod Sociedad.
Jeg spiller DNB 2-tallet, hvor vi altså får pengene retur i tilfælde af uafgjort - og odds 3,05 på en udesejr.

Tippet lørdag 21 januar 2017 - 23:30

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:04