Eksperten:
Thomsen
Dato:
mandag 23 januar 2017 - 20:00
Kamp:
Senegal - Algeriet
Liga:
CAN, International
Udfald:
Riyad Mahrez - scorer i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
3,85
Chancevurdering:
28%
Spilbar ned til:
3,57
Betvalue:
108%
Bookmaker:
http://bit.ly/1NFB0dJ

Senegal har gjort rent bord efter de to første kampe ved Africa Nations Cup. Billetten til knockout-fasen er booket, og mandag aften tager de imod desperate Algeriet, der skal vinde, på Stade de Franceville i Gabon. 

Jeg forsøger mig med to målscorerspil på opgøret. Et opgør, der bør være ret åbent. 
Sadio Mané - scorer i kampen @ 4,20 x 4 units (http://bit.ly/1NFB0dJ)
Mané, der til dagligt spiller i Liverpool, har haft en stærk turnering hidtil. Han har scoret i begge Senegals sejre, og fortsætter dermed den fine sæson, han har gang i. For sin engelske klub er det blevet til 9 scoringer i 19 kampe, siden overgangen fra Southampton, og på landsholdet har han ligeledes gjort det godt. 

Den 24-årige offensivspiller har spillet fem landskampe siden i sommers, og i tre af disse er han kommet på tavlen. I holdets første kamp ved denne turnering tog han desuden straffespark - og eksekverede sikkert fra pletten. 
Algeriet har langt fra imponeret defensivt hidtil, og har efter 2-2 imod Zimbabwe og et nederlag på 2-1 til Tunesien bragt sig selv i en skidt situation. Udover at de selv er tvunget til at vinde over Senegal, så skal de også håbe på, at Zimbabwe slår Tunesien - men ikke større end de selv vinder deres kamp, da de så vil ryge ud på målscore. Det ser svært ud, men vi kan komme i en situation, hvor Algeriet er tvunget til at satse ultraoffensivt, og det kan koste i bagkæden.
Der er det aber dabei ved dette spil, at Senegal allerede videre til næste runde, og man derfor kunne finde på at spare nogle af profilerne, herunder Sadio Mané. Sker dette får vi dog indskuddet retur. 
Oddset på Mané er virkelig i den høje ende. Bet365, bwin og Betfair ligger alle med odds mellem 3,00 og 3,25 for samme spil.
Riyad Mahrez - scorer i kampen @ 3,85 x 3 units (http://bit.ly/1NFB0dJ)
Som nævnt ovenfor er Algeriet i en position, hvor de skal op og vinde, hvis de vil videre i turneringen. Det stjernespækkede nordafrikanske hold har haft held til at score i begge kampe i turneringen, men den svage defensiv har kostet dyrt. 
Offensivt har Leicester-spilleren Riyad Mahrez været god. Fra sin position på højrekanten har han været en evig trussel, og han viste klassen i første kamp ved turneringen, hvor det blev til to scoringer af den vævre offensivspiller. Han er noteret for 29 landskampe og otte scoringer i disse. Fem af de otte mål er faldet indenfor hans seneste seks landskampe.
Mahrez var en fryd at følge i sidste sæson, hvor Leicester vandt guld, men har haft det lidt sværere i denne. Det er dog blevet til tre scoringer i 20 kampe i Premier League, samt fire kasser i fem Champions League-opgør. 
Den 25-årige magiker kan blive nøglen til succes for Algeriet imod et Senegal-mandskab, der allerede har sikret billetten, og kan have tankerne et andet sted.
Da de to nationer tørnede sammen med Africa Nations Cup i 2015, i Ækvatorial Guinea, scorede Mahrez det ene af holdets to mål i 2-0-sejren. 

Tippet mandag 23 januar 2017 - 08:42

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:04