Eksperten:
Thomsen
Dato:
søndag 29 januar 2017 - 12:30
Kamp:
Torino - Atalanta
Liga:
Serie A, Italien
Udfald:
Alejandro Gomez - scorer i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
4,25
Chancevurdering:
25%
Spilbar ned til:
4
Betvalue:
106%
Bookmaker:
http://bit.ly/1NFB0dJ
Tv:
Eurosport 2

Torino kan drille alle, og med en fantastisk offensiv, skal Atalanta være på mærkerne i søndagens møde på Stadio Olimpico Grande Torino. Omvendt kæmper gæsterne for europæiske pladser, og kan måske lukrere på hjemmeholdets lidt ustabile præstationer pt. Jeg jagter mål her!

Torino har længe lignet et hold, der kunne være joker til sub-topplaceringerne og europæisk bold, men lidt ærgerlige pointtab den seneste tid, har øget afstanden til de fem øverste pladser. Inden Torino løber på banen søndag, er de 10 point efter Lazio, der dog har spillet en kamp mere.
Det er også Lazio, og hovedstadsklubbens placering, der er målet for gæsterne fra Atalanta. Højest overraskende for mange, så har holdet fra Bergamo blandet sig i toppen i denne sæson, og vil med en sejr i Torino denne weekend igen fravriste Lazio 5.-pladsen. 
Andrea Belotti - scorer i kampen @ 2,60 x 4 units (http://bit.ly/1NFB0dJ)
Hjemmeholdets helt store oplevelse i denne sæson, har været angriberen Andrea Belotti. Den 23-årige bomber har virkelig gjort en god figur, og hans målform har sikret interesse fra flere storklubber rundt om i Europa. 
Hidtil har angriberen scoret intet mindre end 14 mål i 18 Serie A-kampe, siden sæsonen blev sparket igang, ligesom det også er blevet til to scoringer i pokalturneringen, samt tre mål på landsholdet. 
Belotti afsonede karantæne i seneste kamp, da Torino gæstede Bologna, og det kunne ses. Holdet tabte 2-0 og måtte gå fra banen uden at score for kun 3 gang i de seneste 16 kampe. 
Belotti er vanvittigt vigtig for værterne, og med scoring i fem af hans seneste seks optrædender for klubben, er han igen et fint bud på en målscorer. Han kan skyde med begge ben, og er ligeledes en trussel i luften. Herudover har han en enkelt gang i sæsonen scoret på straffespark.
Odds på Belotti starter ved 2,00 på markedet i skrivende stund.
Alejandro Gomez - scorer i kampen @ 4,25 x 3 units (http://bit.ly/1NFB0dJ)
Dette spil er især interessant, fordi vi her får et odds, der er markant over resten af markedet. Odds starter på 2,87 hos Bet365, mens Nordicbet starter ud i 2,95. 
Gomez er ikke en bomber på samme niveau, som Belotti, men han ved alligevel, hvor målet står. Det forventes, at han danner angrebet sammen med Petagna for gæsterne i dag, og de to er ude på at ramme Torinos defensiv, der har sine udsving. 
Torino har lukket mål ind i 16 af 21 kampe i sæsonen, og er pt. inde i en periode, hvor man blot har vundet én af de seneste otte kampe (alle turneringer). Det er noget Gomez kan bruge til noget.

Argentineren er topscorer for Atalanta i denne sæson, hvor han har fundet vej til nettet 6 gange i 21 kampe. Tre af disse mål er sendt i kassen inden for de seneste tre ligakampe. Senest blev han matchwinner, da han scorede kampens eneste mål, på straffespark, da Sampdoria blev besejret. Alejandro Gomez er ligeledes en stor trussel på frispark, og generelt skud fra distancen. To af hans seks mål i sæsonen er scoret på denne måde.
Jeg tror på mål i begge ender, og disse to formstærke offensivspillere kunne være solide bud. 

Tippet søndag 29 januar 2017 - 09:39

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:04