Eksperten:
W-betteren
Dato:
tirsdag 31 januar 2017 - 21:00
Kamp:
Liverpool - Chelsea
Liga:
Premier League
Udfald:
Chelsea (draw no bet)
Resultat:
Annulleret
Units:
2
Odds:
2,07
Bookmaker:
http://bit.ly/1NFB0dJ
Tv:
3+

Det lignede længe at opgøret d.31 januar imellem Liverpool og Chelsea kunne blive meget afgørende for hvor mesterskabet ville lande i denne sæsons Premier League.

Liverpool er dog gået HELT i stå, både spilmæssigt og resultatmæssigt og er pludselig faldet ned på en 4.plads i ligaen.
Hjemmeholdet har blot vundet 1 ud af de seneste 8 kampe, og selvom de "kun" er uden sejr i 3 ligakampe i streg - så betyder det at de med 16 runder nu er 10 point efter Chelsea.
Det er de så til gengæld fordi Chelsea er i en fuldstændig sindsyg stime, med 15 sejre i de sidste 16 Premier League kampe.
Holdet fra Stamford Bridge har simpelthen fejet alt modstand af banen, og ligger nu i en position hvor det ville være lidt af en fuckup at smide mesterskabet.
Groft sagt ihvertfald.
Men med 8 point til nærmeste forfølger, og en spillestil som virker integreret på holdet, så har jeg bare svært ved at se dem smide 8 point i de næste mange runder.
Der kommer til at være damp på i dette opgør, og Liverpool SKAL vinde - hvis de vil stemple bare lidt ind i mesterskabskampen igen.
Det ved Klopp, og med Mane tilbage fra AFC er der håb om at holdet kan blive lidt farligere offensivt igen.
I denne match skal de dog op imod ligaens bedste forsvar, som bare lukker 0,68 mål ind per kamp - og som har præsteret hele 13 cleansheets i 22 kampe.
Det er altså 4 mere end Spurs som har næstflest med 9 styk!
Chelsea er i massiv form lige nu, og som Liverpool mand gør det ondt at anbefale et spil på dem her. Men de er hurtige på omstillingerne, og kan komme til at straffe en lidt tung midterakse hos Liverpool, hvor jeg syntes at Can, Henderson og Lovren har set tvivlsomme ud defensivt.
Chelsea er i min bog bedre på de fleste parametre, og selvom udeholdet nok vil være tilfreds med et point her - så forstår jeg ikke at Liverpool er favoritter.
Jeg spiller 2 units på en udesejr, i draw no bet varianten - hvor vi altså får pengene tilbage i tilfælde af uafgjort.

Tippet mandag 30 januar 2017 - 21:08

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:04