Eksperten:
W-betteren
Dato:
tirsdag 31 januar 2017 - 21:00
Kamp:
Liverpool - Chelsea
Liga:
Premier League
Udfald:
Dejan Lovren får kort i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
1
Odds:
3,35
Bookmaker:
http://bit.ly/2iHsoIF
Tv:
3+

For min analyse af kampen vil jeg henvise til /spilforslag.aspx?tipID=17316

 

..
Her er så et tillægsspil, på en kamp som jeg altså tror bliver tæt og med knald på.
Spillet går på at Lovren i Liverpools forsvar får et kort i kampen, et spil som vi her kan få odds 3,35 på - og som de andre sider ligger i 3,0 til 3,25 for.
Lovren har hentet 5 kort i 19 kampe i denne sæson, hvilket gør ham til Liverpools næstmest ''bookede'' spiller, hvor Henderson ligger på 6 kort.
Det der gør dette spil ekstra interessant er at Lovren ofte har svært ved at holde hovedet koldt i de store kampe.
Han har det med at bliver overtændt - og gå ekstremt ind i tacklingerne.
At han så i denne kamp kommer til at spille overfor den endnu mere usympatiske Diego Costa er bestemt et plus for spillet - og de to skal nok få nogle saftige dueller.
Dommer i kampen er Mark Clattenburg, som efter min mening er en af de bedste dommere i verden. Clattenburg har i denne sæson givet 57 kort i 16 kampe, hvilket altså giver et snit på 3,56 kort per kamp.
Det er lidt under ligasnittet på 3,86, og han er ikke en mand der giver kort væk for ingenting. Til gengæld er han en dommer der tør træffe de store beslutninger, og give kort og straffespark i de store kampe.
Han vil heller ikke lade sig præge af hjemmepublikummet på Anfield og han har erfaring fra både Champions League finaler, OL finaler og FA Cup finaler.
I forhold til spillet mener jeg at det er en lille fordel at Clattenburg er dommer, men ikke at det har voldsom indflydelse.
3,35 på at varme Lovren dummer sig imod enten Costa. Eller spillere som Pedro, Hazard eller Moses hvor han ikke kamp følge med, virker godkendt - og jeg spiller en enkelt unit.

Tippet mandag 30 januar 2017 - 21:36

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:04