Eksperten:
W-betteren
Dato:
onsdag 01 februar 2017 - 20:45
Kamp:
West Ham - Manchester City
Liga:
Premier League
Udfald:
West ham +1 (asian)
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
2,00
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

Hvis vi kigger på det seneste opgør imellem disse to hold, så vandt City med hele 5-0 på eget græs. Og det er faktisk ikke mere end 3½ uge siden.

Alligevel har jeg svært ved at se hvorfor City skal være så stor favorit i denne kamp, og det skyldtes primært to ting.
West Ham har fået gang i Andy Carroll, som på trods af et slag imod Middlesborough skulle være klar til denne match. Carroll har scoret 3 mål i de seneste to kampe - og han kommer også til at skabe problemer for Stones og Otamendi i City forsvaret. Hans tilbagevenden har givet West Ham et nyt våben, og holdet har faktisk vundet 5 ud af de seneste 7 Premier League kampe. De mangler Ayew, Ogbonna, Sakho og Kouyate her - men jeg tror alligevel de kommer til at presse City til det yderste.
Den anden grund til at jeg tror på at West Ham ikke er helt chanceløse her, er Citys form ikke er så fantastisk for tiden.
Holdet er 3-1-2 for de sidste 6 kampe, men de har altså haft problemer på udebane i ligaen på det sidste. Her har de kun vundet 1 ud af de seneste 4 kampe, og West Ham er en svær udebanekamp.
De vil komme op imod et fysisk Hammers hold og jeg tror det bliver en hård og tæt kamp.
City er for store favoritter her, og jeg kan godt lide asian hcp spillet "West Ham +1".
Her vinder vi altså væddemålet i tilfælde af West Ham sejr eller uafgjort, og får pengene tilbage i tilfælde af at City vinder med præcist 1 mål.
Det spil er i odds 2,0 hos http://bit.ly/QewC8P , hvor flere af de andre bookmakere er i 1,90-1,93 og en enkelt er helt nede i 1,85.
Jeg spiller 2 units her.

Tippet mandag 30 januar 2017 - 22:12

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:04