Eksperten:
W-betteren
Dato:
torsdag 02 februar 2017 - 21:00
Kamp:
Celta Vigo - Alaves
Liga:
Copa del Rey
Udfald:
Celta Vigo
Resultat:
Tabt
Units:
4
Odds:
1,70
Bookmaker:
http://bit.ly/1gBKEaI
Tv:
TV3sport2

Vi er efterhånden fremme ved semifinalerne i den spanske Copa del Rey, hvor Celta Vigo og Alaves mødes over 2 kampe.

Begge hold har gang i flotte sæsoner, og en finale i pokalturneringen vil give dem lidt ekstra flødeskum på toppen af lagkagen.
Celta ligger på en 8. plads i ligaen, men er altså bare 6 point fra CL kval - og 4 point fra Europa League i den tætte topstrid.
Herudover er holdet gået videre fra deres gruppe i Europa League, og så er de altså i semifinalen her - efter at have slået Real Madrid ud i kvartfinalen!
Danskerklubben er godt kørende for tiden, og kommer til kampen med  4-1-1 for de sidste 6 kampe - hvor 2 af disse altså har været imod Real Madrid.
De er super stærke på eget græs, hvor de er ubesejrede i de sidste 5 kampe - og har vundet 7 ud af 10 kampe i ligaen i denne sæson.
I aften skal de så op imod oprykkerne fra Alaves, som ligger på en flot 12.plads i ligaen, og som altså også er kommet frem til semifinalen her. Det er de gjort via et lidt let program, med Alcoron og Deportivo.
I min bog er Celta et meget bedre hold, og med den stærke hjemmebanestatistik i mente - så virker 1,70 helt klart i overkanten.
Det bliver endnu mere understreget når vi kigger på den indbyrdes statistik, hvor Celta har vundet 4 ud af de sidste 5 indbyrdes. De fleste kampe her ligger dog langt tilbage, så det kan vi ikke putte alt for meget i.
Noget vi dog kan tillægge betydning er at Alaves form er nedadgående. Holdet har blot vundet 1 ud af de seneste 6 kampe, og i disse 6 kampe har d e kun scoret 5 gange.
De to hold mødte hinanden d. 15 januar, og her vandt Celta med 1-0.
De vinde også her - og jeg skyder 4 units efter odds 1,70.

Tippet torsdag 02 februar 2017 - 09:48

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:04