Eksperten:
W-betteren
Dato:
lørdag 04 februar 2017 - 13:30
Kamp:
Chelsea - Arsenal
Liga:
Premier League
Udfald:
Chelsea sejr & under 3.5 mål i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
2,62
Bookmaker:
http://bit.ly/1rZblKO
Tv:
6'eren

Den tidlige lørdagskamp i Premier League kan have stor indflydelse på hvor mesterskabet lander. Chelsea skal nemlig i deres anden topkamp på bare 5 dage, efter at de hentede 1-1 i udekampen imod Liverpool. Det pointtab udnyttede de andre topklubber ikke til at lukke noget af hullet til Chelsea, og derfor er Arsenal nødt til at gå efter sejren på Stamford Bridge.

Det bliver dog svært, imod et Chelsea mandskab - som er 15-1-1 for de sidste 17 ligakampe, og som var meget tæt på at slå Liverpool også.
Chelseas succes er kommet efter at de er skiftet til 3-mands forsvaret, hvor de virkelig har lukket deres modstandere ned.
Det slår også igennem på holdets defensive stats, hvor de i ligaen kun har lukket 0,7 mål ind per kamp. De har holdt 13 cleansheets i deres 23 kampe - og især på hjemmebanen har de været giftige.
Her er de 10-0-1 for 11 kampe, og har kun lukket 6 mål ind!
Lørdagens gæster fra Arsenal er farlige offensivt, og er ligaens næstmest scorende hold.
Chelsea holdt dog Liverpool fra fadet i store dele af den kamp, og jeg tror de gør det samme imod Arsenal.
Arsenal tabte meget skuffende hjemme imod Watford i midtugen, og endte altså dermed med at sætte endnu et point til imod Chelsea.
Jeg tror ikke på at de har hvad der skal til for at åbne Chelseas forsvar - og en hjemmesejr virker som det mest oplagte her.
Oddset på en sådan er dog nede i omkring 2,0 - hvor jeg ikke finder det værdifuldt. Til gengæld kan vi få det til odds 2,62, hos en enkelt bookmaker, hvis vi kombinerer det med under 3.5 mål i kampen.
Det har der været i de sidste 6 indbyrdes opgør - og med Chelseas forsvar kommer der heller ikke mange mål her.
Jeg spiller 2 units på Chelsea sejr & under 3.5 mål i kampen.

Tippet fredag 03 februar 2017 - 12:53

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:04