Eksperten:
W-betteren
Dato:
mandag 06 februar 2017 - 20:45
Kamp:
Granada - Las Palmas
Liga:
Primera Division (Spanien)
Udfald:
Las Palmas (draw no bet)
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
1,72
Bookmaker:
http://bit.ly/2iHsoIF
Tv:
Eurosport2

Vi skal en tur til den bedste spanske række, hvor mandagens kamp står imellem Granada og Las Palmas. Holdene ligger inden runden nummer 20 og 15 i rækken, og ingen af dem er ligefrem inde i en god periode.

Hjemmeholdet er i en kæmpe krise, og ligner efter 20 runder en sikker nedrykker i denne sæson. De har blot hentet 1 sejr, og ialt 10 point ud af 60 mulige. De sejler rundt, og det eneste lyspunkt for dem er at de, trods alt, har hentet 7 point på eget græs.
Holdet er 0-1-5 for de seneste 6 kampe, og jeg har meget svært ved at se dem hente point imod Las Palmas.
Las Palmas kommer nemlig til kampen i flot form, med 3-1-2 for de seneste 6 kampe, der blandt andet tæller opgør imod Barcelona og 2 kampe imod Atletico Madrid.
Holdet har, som vanligt, en rigtig dårlig udebane statistik - men formåede faktisk at hente en flot 3-2 sejr på udebane over Atletico i pokalturneringen.
De har ingen skader eller karantæner, og selvom det er på fremmed græs - så bør de vise at de er et stærkere hold end Granada.
Det gjorde de i den grad i sæsonens første kamp imellem de to hold, hvor Las Palmas vandt med hele 5-1.
Det gør de ikke mandag - men at vi kan få odds 1,72 på en udesejr, i draw no bet varianten - hvor vi får indsatsen retur i tilfælde af uafgjort - det er for godt til at være sandt.
Bookmakerne ligger for meget i Las Palmas dårlige udeform her - og jeg napper de 1,72 for 3 units.

Tippet søndag 05 februar 2017 - 23:01

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:04