Eksperten:
W-betteren
Dato:
lørdag 11 februar 2017 - 18:30
Kamp:
Liverpool - Tottenham
Liga:
Premier League
Udfald:
Begge hold scorer
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
1,70
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P
Tv:
3+

Det er hårdt at være Liverpool mand, som jeg er, for tiden.

De røde fra Anfield er i krise - og har tabt 4 ud af de seneste 5 kampe. Angriberne virker uskarpe - og forsvaret og keeperen laver alt for mange personlige fejl.
Når det så er sagt, så er Liverpool det bedste hold, statistisk, hvis vi ser på de indbyrdes opgør imellem top6 holdene. Der hvor Liverpool har problemer, er når de skal skabe kampene. Når de møder offensive hold, som Tottenham, så får de åbnet kampene op med ren speed og kraft.
Lørdag skal de så op imod et Spurs hold, som har har et godt forsvar - og som er ubesejrede i de sidste 11 kampe!
Kampen her er i mine øjne meget åben, og jeg tror det bliver en offensiv kamp - hvor begge hold er nødt til at gå efter sejren - hvis de skal holde trit med Chelsea.
Kigger vi lidt på statistikken i denne sæson, så har Tottenham ligget på et målsnit på 1,92 i ligaen - og Liverpool har ligget på hele 2,17 mål pr. kamp i ligaen.
Liverpool har samtidig lukket 1,25 mål ind per kamp - og faktisk kun præsteret 6 cleansheets i sæsonen.
De er nødt til at angribe i denne kamp - og jeg har svært ved at se dem holde et godt omstillingshold som Tottenham fra fadet.
Omvendt skal Liverpool nok skabe chancer, og selvom Spurs forsvar er stærkt - så er Liverpool altså kun gået fra banen uden at score i 4 ud af 24 kampe i denne sæson.
Det samme tal for Tottenham er 3 ud af 24.
Værd at bemærke er det også at disse hold har været klart bedst på eget græs. Så selvom Tottenhams forsvar har været stærkt, så har de altså alligevel lukket 11 mål ind i 12 kampe på udebane.
For mig ligner det en kamp hvor begge hold godt kan score og 1-1 eller 2-1 til et af holdene virker som sandsynlige resultater.
Jeg spiller 3 units til odds 1,70 på at begge hold scorer.

Tippet onsdag 08 februar 2017 - 11:01

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:04