Eksperten:
W-betteren
Dato:
lørdag 11 februar 2017 - 16:00
Kamp:
Sunderland - Southampton
Liga:
Premier League
Udfald:
Sunderland+1
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
1,93
Bookmaker:
http://bit.ly/1paNoGz

Lørdag klokken 16 skal et Southampton hold i krise på besøg på Stadium of Light, hvor de skal møde et Sunderland hold som har fået fornyet håb om at blive i ligaen.

Bunden af dette års Premier League er nemlig ekstremt tæt, med de nederste 6 hold indenfor 2 points afstand.
Nederst ligger stadig værterne fra Sunderland, men efter et flot uafgjort resultat imod Tottenham og en vigtig 4-0 sejr over Palace - så er der igen håb for The Black Cats.
De er ført an af utrolige Jermain Defoe, som på trods af en svær tjans alene i front og på trods af hans 34 år - bare bliver ved med at bombe.
I denne sæson har Defoe scoret 14 mål i 24 kampe og han har lavet 6 i de sidste 6.
I dag skal Defoe og Sunderland så op imod et Southampton hold, der har været gode defensivt. Men med salget af Fonte og langtidsskaden til Van Dijk, så er forsvaret stærkt handicappet. Det bliver ikke bedre af at de også mangler Pied, Targett, McCarthy og Boufal - og det er uden tvivl hårde tider i sydengland for tiden.
Southampton har således tabt deres seneste 3 kampe, og de har tabt 6 af deres seneste 7 Premier League kampe - i et indtil videre forfærdeligt 2017.
Sunderland har også problemer med skader, men jeg mener at bookmakerne har gjort dem til for store underdogs imod et svagt Southampton hold.
Hos en enkelt bookie kan vi endda hente odds 1,93 på 1X halvgarderingen - og det skyder jeg gerne 3 units efter... Især set i lyset af at flere af de andre bookmakere er helt nede i 1,84 på samm espil.

Tippet lørdag 11 februar 2017 - 09:59

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:04