Eksperten:
W-betteren
Dato:
tirsdag 14 februar 2017 - 20:45
Kamp:
Benfica - Dortmund
Liga:
Champions League
Udfald:
Over 1.0 mål i første halvleg (asian)
Resultat:
Tabt
Units:
1
Odds:
1,88
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P
Tv:
TV3sport2

Så begynder Champions League igen, og der venter os nogle rigtigt lækre opgør. Opgørene imellem Benfica og Dortmund er ikke dem der har fået mest opmærksomhed, men her forventer jeg personligt to rigtigt gode kampe.

Benfica er stærke hjemme, hvor de på Estadio da Luz kun har tabt en enkelt kamp (1-2 imod Napoli) i denne sæson. I alt i denne sæson er de 25-5-3 for deres 33 kampe, og det er de både på grund af store styrker offensivt og defensivt.
Kigger vi på den seneste tids historik, så har der dog været lidt sprækker i det ellers så stærke forsvar. De er 4-0-2 for de seneste 6 kampe, og de har i disse 6 kampe lukket 6 mål ind. Et noget højere snit end normalt for Benfica.
I deres Champions League kampe har de lukket 10 mål ind i 6 kampe, og har generelt spillet underholdende kampe - med et målsnit på 3,33 mål per kamp.
I aften møder de så Dortmund, der som altid kommer buldrende udover stepperne.
Aftenens opgør er vigtigt, og måske de vil holde lidt mere tilbage end normalt - men holdet er bare bygget til offensiv fodbold.
Måske er det kampens betydning der har trukket oddset op på at begge hold scorer, for 1,71 er altså for højt her.
Dortmund er 4-1-1 for deres sidste 6 kampe, og begge hold har scoret i 5 af disse kampe.
De kommer for at angribe, og kom ud af deres grupepspil med en målscore på 21-9 - hvilket altså giver et målsnit på hele 5 mål per kamp.
Jeg tror på at begge hold scorer her - og smider 3 units efter odds 1,71.
Samtidig tror jeg på at der kommer mål allerede i første halvleg. Holdene er som sagt offensive, og så plejer de at score tidligt i kampene. Kigger vi på de seneste 6 kampe fra Dortmund - så har der i 1. halvleg i snit været 1,5 mål og der har været mål i 1.halvleg i samtlige 6 kampe.
Kigger vi på det tilsvarende stats for Benfica, så har der været hele 10 mål = 1,66 mål pr 1.halvleg og der er scoret i 1.halvleg i 5 ud af de seneste 6.
Vi kan få odds 1,88 på over 1 mål (asian) i første halvleg, hvilket altså betyder at vi vinder i tilfælde af minimum 2 mål - men får pengene tilbage hvis der kun scores 1 mål.
Det skyder jeg en enkelt unit efter.

Tippet tirsdag 14 februar 2017 - 09:18

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:04