Eksperten:
W-betteren
Dato:
onsdag 15 februar 2017 - 20:45
Kamp:
Real Madrid - Napoli
Liga:
Champions League
Udfald:
Real Madrid sejr + over 1,5 mål i kampen
Resultat:
Vundet
Units:
3
Odds:
1,75
Bookmaker:
http://bit.ly/17OwkP4
Tv:
TV3sport1

Det er to gode hold der mødes når Napoli onsdag skal en tur på Santiago Bernabeu, hvor mægtige Real Madrid venter.

Begge hold har gang i en yderst fornuftig sæson, hvor Real Madrid fører ligaen - og Napoli ligger nummer 3 i serie A.
Styrken hos begge hold er uden tvivl deres offensiv, og derfor bør vi også se nogle mål i denne kamp.
Real Madrid er naturligt nok favoritter, og holdet har da også fået samlet sig selv fint op - efter at Januar bød på noget så sjældent som 2 nederlag i træk til Celta i Pokalen og Sevilla i ligaen.
Nu er Zidanes tropper tilbage på sporet, og har vundet de seneste 3 ligakampe uden større problemer.
De har været ekstremt gode på eget græs igennem lang tid, og jeg er enige med bookmakerne i at de skal være favoritter imod Napoli.
Napoli kommer ellers til opgøret med 5-1-0 for de sidste 6 kampe, hvor de som i resten af sæsonen har scoret masser af mål.
Spørgsmålet er så om spillere som Mertens, Callejon og Insigne kan dominere lige så meget imod et stærkt Real forsvar... Det tvivler jeg på.
Real Madrid har samtidig alle spillere undtagen Bale klar, og jeg tror simpelthen at de er for stor en mundfuld for Napoli her.
De er ubesejrede i deres seneste 10 Champions League kampe, og angrebet med Ronaldo, Benzema og Vazquez skal nok producere mål imod Napoli.
Den rene hjemmesejr giver omkring odds 1,6, men hvis vi kombinerer det med minimum 2 mål i kampen så kan vi hente odds 1,75 - hvilket jeg mener er fornuftigt.
Real Madrid har scoret minimum 2 mål i deres seneste 6 Champions League kampe, altså i alle grupekampene. Og hvis vi kigger på ligaen, så har de altså scoret 2,7 mål i snit - og de er endnu ikke gået fra banen uden at score.
Napoli er gode, men holdet har det alligevel med at lukke mål ind - og har kun præsteret 7 cleansheets i denne sæson. De er ikke gearet til at spille alt for defensivt, og jeg tror de bliver løbet over ende af Real her.
Jeg spiller 3 units på Real Madrid sejr + over 1,5 mål i kampen.

Tippet tirsdag 14 februar 2017 - 11:18

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:04