Eksperten:
W-betteren
Dato:
tirsdag 14 februar 2017 - 20:45
Kamp:
Fulham - Nottingham Forest
Liga:
Championship
Udfald:
Fulham
Resultat:
Vundet
Units:
2
Odds:
1,57
Bookmaker:
http://bit.ly/21gCnBN

Vi skal til London, hvor Fulham i den næstbedste engelske række tager imod Nottingham Forest i en kamp hvor jeg tror på en hjemmesejr.

Fulham er nemlig i en fin opadgående form, hvor holdet har vundet 3 ud af de seneste 4 kampe - blandt andet en flot 4-1 sejr over Premier League mandskabet Hull i FA Cuppen.
I ligaen ligger de nummer 9, med 6 point op til playoff pladserne og en kamp i hånden i forhold til flere af de andre hold.
Med 16 runder tilbage er der dog masser at spille om, og kan de fortsætte de gode takter så kan de måske nå top 6.
Holdet har vundet de seneste 3 hjemmekampe i træk, og der er gode chancer for at de napper den 4.sejr i streg imod Forest i aften!
Udeholdet har det nemlig meget svært på fremmed græs, hvor de blot har hentet 9 point i denne sæson - og tabt 11 ud af 16 kampe!
De har ikke vundet i de seneste 7 udekampe i alle turneringer, og derudover har de store defensive problemer op til kampen her.
Lichaj sidder ude med karantæne, keeper Henderson er skadet - og 2. målmand Stojkovic er tvivlsom. Derudover er de to forsvarsspillere Manchienne og Mills også tvivlsomme - og Armand Traore sidder definitivt ude.
Fulham har scoret minimum 2 kasser i 5 ud af deres seneste 6 hjemmekampe - og imod et skadesplaget Forest hold, kommer de også på tavlen.
En hjemmesejr virker oplagt her, og selvom oddset allerede er faldet lidt - så mener jeg stadig at 1,57 er spilbart.
Det er også lidt over resten af markedet - og jeg forventer at oddset falder ned til 1,50 inden kickoff.
Jeg tager 2 units på en hjemmesejr på Craven Cottage.

Tippet tirsdag 14 februar 2017 - 14:58

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:04