Eksperten:
W-betteren
Dato:
torsdag 16 februar 2017 - 19:00
Kamp:
Ludogorets - FC København
Liga:
Europa League
Udfald:
Under 1 mål i første halvleg (1 mål = void)
Resultat:
Annulleret
Units:
4
Odds:
1,63
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P
Tv:
Kanal 5

Med Superligaen om hjørnet er det meste af fokus i dansk fodbold på dette, men i aften spiller ligaens førerhold FC København en kamp der er langt vigtigere for klubben end weekendens New Firm Derby.

I aften tager de nemlig hul på knockout fasen af Europa League, som de kvalificerede sig til efter en rigtig flot Champions League indsats.
Holdet er uden Delaney, som er taget til Werder Bremen, men er stadig et utroligt stærkt hold - som bookmakerne har som svage favoritter imod bulgarske Ludogorets.
Jeg forventer to meget lige opgør, hvor et enkelt mål meget vel kan afgøre det.
Ludogorets har stor international erfaring, men imponerede ikke ligefrem i deres Champions League gruppe, hvor de var heldige med at få en 3. plads efter kun at have samlet 3 point op.
De scorede ikke mange mål selv, og kom igennem den svære gruppe med Arsenal, PSG og Basel med kun 1 uafgjorte - og en målscore på 6-15.
I aften imod FCK tror jeg at de vil forsøge at skabe kampen. Men vi kender efterhånden Ståle Solbakkens defensive udebane taktik i Europa, og den er der altså rigtigt mange hold der har svært ved at slå hul på.
Det havde både Leicester og porto også - og FCK indkasserede altså kun 2 mål i deres 6 Champions League kampe, hvor de var den 3'er der hentede flest point.
I opgøret her er det ekstremt vigtigt ikke at komme bagud, og jeg tror det bliver en meget låst 1.halvleg. 0-0 ved pausen giver 2.50 igen, og det er et fristende spil. Jeg kan dog bedre lide varianten "Under 1 mål i første halvleg (1 mål = void), som vi kan finde til odds 1,63. Der har vi forsikringen der giver indsatsen igen i tilfælde af et enkelt mål - og jeg har meget meget svært ved at se at der skulle falde mere end 1 kasse i første halvleg.
Jeg spiller 4 units her.

Tippet torsdag 16 februar 2017 - 10:58

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:04