Eksperten:
W-betteren
Dato:
lørdag 25 februar 2017 - 19:45
Kamp:
NEC Nijmegen - Sparta Rotterdam
Liga:
Æresdivisionen
Udfald:
X ved pausen
Resultat:
Tabt
Units:
1
Odds:
2,25
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

Den hollandske Æresdivision er tæt i bunden, med 5 hold indenfor 3 point. Der er dog 11 runder igen, så andre hold kan også nå at blive suget ind i bundstriden hvis ikke de passer på. Et af disse hold er NEC Nijmegen, som ligger 12'er, med 6 point ned til Go Ahead, som ligger under stregen. Nijmegen er inde i lidt af en krise, og har tabt de sidste 4 kampe i streg - blandt andet til Go Ahead og Zwolle der ligger under dem. Dermed er krisesnakken i gang, og klubben er virkelig i fare for at skulle kæmpe for overlevelse hvis de ikke får rettet op på skuden. Det har de chancen for, på lørdag hvor de møder et andet bundhold - Sparta Rotterdam på hjemmebane.

Nijmegen har dog haft det svært imod Sparta, som de har tabt de sidste to indbyrdes opgør til. 
Sparta ligger inden denne runde lige over stregen, og må ikke tabe til Nijmegen. Holdet spillede sidste kamp imod Gronningen uafgjort, men inden det havde de tabte de sidste 3 kampe. De vil nok være fint tilfredse med et X her - og med kampens vigtighed i mente - så tror jeg på en lidt sløv og låst 1.halvleg.
Et X ved pausen til odds 2,25 lokker mig, og selvom mange bookmakere ikke har åbnet spil her - så kommer jeg tidligt ud med en enkelt unit.
De andre bookmakere som har spillet oppe ligger lige nu i 2,10 - hvilket altså indikerer at 2,25 er solidt.
Kigger vi på de to hold seneste opgør, så har 3 ud af 6 kampe hos Nijmegen stået ufagjort ved pausen - og 4 ud af 6 hos Sparta.
Jeg skyder en enkelt unit efter endnu et X ved pausen her.

Tippet søndag 19 februar 2017 - 23:27

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:04