Eksperten:
W-betteren
Dato:
onsdag 22 februar 2017 - 18:45
Kamp:
Valencia - Real Madrid
Liga:
Primera Division
Udfald:
Over 2.5 mål i anden halvleg
Resultat:
Tabt
Units:
1
Odds:
3,10
Bookmaker:
http://bit.ly/2aY0Jgm
Tv:
9'eren

Vi skal en tur til den bedste spanske række, hvor Real Madrid i et tæt program har fået puttet endnu en midtuge kamp ind. Holdet spiller stort set 2 gange om ugen, men de har også truppen til det - og gør det med succes.

De kommer til opgøret her med 5-1-0 for de sidste 6 kampe, og fulde af selvtillid efter den flotte sejr over Napoli i Champions League. Returopgøret ligger selvfølgelig og lurer, og det kan få Real til at rotere et par spillere.
Samtidig skal holdet dog vinde, for at udbygge forspringet i ligaen yderligere.
De er lige nu et point foran Barcelona - men har 2 kampe i hånden, og 2 sejre vil altså rykke dem 7 point foran, hvilket vil være et stort spring imod mesterskabet.
Real har haft en forrygende sæson, hvor de i ligaen har scoret hele 2,67 mål per kamp. De er endnu ikke gået fra banen uden at score og det gør de heller ikke her. Kigger vi på defensiven, så lukker både Barcelona, Atletico og Villareal dog færre mål ind - og faktisk har Real kun haft 7 cleansheets i ligaen i denne sæson.
Det plejer også at være målrigt imod Valencia, hvor der over de sidste 5 indbyrdes kampe har været et målsnit på hele 4,0 mål!
Den første kamp i denne sæson imellem de to hold vandt Real med 3-2, og alt tyder på mål her.
Valencia er efter en meget skidt sæsonstart kommet lidt i gang. Holdet er via 3-1-2 i de sidste 6 kampe kravlet op på en 15 plads, og begynder så småt at slippe fri fra nedrykningsspøgelset. De har dog hentet flest point på udebane i denne sæson, blandt andet fordi de lukket alt for mange mål ind hjemme. Her vil publikum ikke acceptere en defensiv approach, og det har indtil videre kostet 2,1 mål til modstanderne per kamp!
Jeg tror på en målrig kamp her, men også på en Real sejr.
Derfor forsøger jeg disse 3 spil på kampen:
Real Madrid vinder + over 2.5 mål i kampen, 2 units til 1,95
Real Madrid vinder, 4 units til 1,52
Over 2.5 mål i anden halvleg, 1 unit til odds 3,10

Tippet onsdag 22 februar 2017 - 14:51

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:04