Eksperten:
MLSoccer
Dato:
søndag 22 oktober 2017 - 00:00
Kamp:
Bradley Wright-Phillips - Antal mål
Liga:
Major League Soccer
Udfald:
Over 20,5 mål
Units:
2
Odds:
1,85
Chancevurdering:
55%
Spilbar ned til:
1,82
Betvalue:
102%
Bookmaker:
http://bit.ly/2iHsoIF
Tv:
Eurosport

Forventningerne er igen tårnhøje til den skarpe engelske angriber Bradley Wright-Phillips. Det har primært været ham, der har scoret målene for New York Red Bulls i de seneste sæsoner, og han bliver gentagende gange kaldt ligaens bedste afslutter af diverse MLS-eksperter.Vi sætter vores penge på, at han igen får gang i en stor sæson hos Eastern Conference-storholdet. Angriberen er kommet godt fra land og scorede i holdets første betydningsfulde kamp i denne sæson, da man spillede 1-1 i Champions League-kvartfinalen mod Vancouver Whitecaps i sidste uge.

Sidste år var det det første mål, der skabte problemer for den engelske angriber. Han brændte alt og kunne slet ikke score i sæsonens første syv kampe. Cheftræneren bevarede dog tiltroen til sin angrebsstjerne, og det endte med at give pote. Da da først kom hul på bylden, væltede det ind med scoringer, og han endte med at blive ligatopscorer med flotte 24 scoringer.Det er desuden interessant, at ingen af hans 24 sæsonscoringer sidste år kom fra straffespark. Det er klart, at man skal være opmærksom på, at han ikke sparker fra 11-meterpletten, da det nemt kunne give et par ekstra mål i løbet af sæsonen. Det betyder dog også, at han ikke er afhængig af straffespark til at score sine mål, der primært kommer fra åbent spil.I år har han altså allerede fået den første scoring sat ind, og i en alder af 31 år har han stadig flere gode år tilbage i sig. Han er nærmest den eneste spiller på sin position i klubben, og hvis han er kampklar, så spiller han alle minutter. Derfor bør der også være gode muligheder for flere scoringer fra hans fødder i denne sæson, hvor han får god service fra de glimrende folk, han har bag sig.

76 mål i 119 kampe står Bradley Wright-Phillips noteret for i sin tid i Major League Soccer.

De seneste tre sæsoner har han scoret 24, 17 og 27, og jeg har svært ved at komme under de 55 procent for, at han scorer mindst 21 gange i denne sæson.

Man skal selvfølgelig være opmærksom på, at en langvarig skade kan ødelægge dette spil, og en stor del af procenterne på "under" her, går i min optik også til, at han bliver skadet. Hvis han holder sig skadesfri og i form hele sæsonen, så står vi i mine øjne med et rigtig, rigtig godt spil.

Tippet torsdag 02 marts 2017 - 22:39

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:04