Eksperten:
MLSoccer
Dato:
søndag 22 oktober 2017 - 00:00
Kamp:
LA Galaxy - Hvem scorer flest mål?
Liga:
Major League Soccer
Udfald:
Gyasi Zardes
Units:
2
Odds:
2,50
Chancevurdering:
44%
Spilbar ned til:
2,27
Betvalue:
110%
Bookmaker:
http://bit.ly/2iHsoIF
Tv:
Eurosport

Robbie Keane er væk, og LA Galaxy har ikke valgt at hente en direkte erstatning ind i stedet for den irske bomber. I stedet har man hentet den franske kantspiller Romain Alessandrini ind, og den handel kan betyde, at Gyasi Zardes for alvor kan få sit gennembrud i denne sæson.

Den 25-årige amerikanske angriber har været placeret på kanten i en stor del af karrieren hos LA Galaxy. Der er dog ingen tvivl om, at han er bedst på toppen, hvor han med sin speed og fysik kan gøre det svært for forsvarsspillerne, og alt tyder på, at han får chancen helt i front hos LA Galaxy i denne sæson. Det store spørgsmål er så, om han kan gribe den chance.

Hans største konkurrent i kampen om topscorertitlen hos LA Galaxy bliver mexicanske Giovani dos Santos, der dog formentligt får en lidt mere tilbagetrukket rolle hos storklubben. Mexicaneren var klart bedst sidste år, når Robbie Keane ikke spillede. Nu er den irske bomber helt væk fra klubben, og meget af det offensive spil kommer til at afhænge af dos Santos.

Alligevel synes jeg, at Unibet har undervurderet Gyasi Zardes lidt i kampen om topscorertitlen hos holdet. Han har godt nok blot scoret 12 mål i de seneste to sæsoner - seks i hver - mens som tidligere nævnt, så har han primært spillet på kanten.

Da han i 2014 hovedsageligt var angriber hos LA Galaxy, viste han dengang sit værd for klubben. Her scorede han 16 gange i 32 kampe - 26 fra start - og hvis han kan finde den målform frem igen, så er 2,5 altså gange godt betalt for, at han scorer flest mål for storklubben i denne sæson.

Spillet er uden slutspil.

Tippet torsdag 02 marts 2017 - 22:52

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:04